Daniel Pancu antrenor la Rapid
Daniel Pancu antrenor la Rapid

Rapid – Înainte Modelu se joacă sâmbătă, de la ora 17:30, și va fi atât ultimul meci pe Giulești, cât și partida de retragere a lui Daniel Pancu. 

Antrenorul e pregătit să treacă din nou pe teren, însă nu știe câte minute va juca, spunând că legat de acest aspect va conta foarte mult și scorul.

Pancu a vorbit despre ultimul său meci pe Giulești

Este un moment emoționant. Am apucat să fac această promisiune la rugămintea multora, mâine probabil voi fi pe teren, sigur voi fi pe teren undeva în finalul meciului. 

Nu știu dacă mă mai retrag o dată, mâine e oficial, a fost primul meci pentru Rapid jucat pe 1 noiembrie 1996, Sportul Studențesc – Rapid 2-0 și mâine va fi ultimul, Rapid – Modelul. 

Va fi o situație cu totul și cu totul specială, pentru cei veniți în vară nu a mai existat acest lucru, probabil că va veni multă lume la stadion, este un eveniment pentru suporteri, cei care și-au petrecut o mare parte din viață aici sau cei mai tineri care își vor petrece restul vieții în locul acesta, plus vor fi multe legende ale clubului în tribună, foști antrenori, foști jucători. 

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Rapid 

Mi-am dorit tare mult să prind finalul de meci pe teren, e posibil să joc un minut, e posibil să joc și 10, poate și 20. În funcție de scor și de evoluția echipei, că dacă mă supără un atacant va trebui să intru mai repede

Poate legat de echipa națională aș schimba ceva din cariera mea, că am fost un mare ghinionist. În rest, să ai privilegiul ăsta în viață, să joci 10, 11, 12 ani la un club precum Rapid și după aia 4 ani la alții la fel de fanatici, pentru că sunt similitudini între cele două galerii, e un privilegiu”

Ce a spus Ionuț Voicu

„Mi-am dat seama ce înseamnă Daniel Pancu pentru Rapid atunci când eram adversar și veneam și jucam pe Giulești. Daniel Pancu pentru Rapid, poate și pentru fotbalul românesc, înseamnă foarte mult, am fost mândru și mă simt mândru în continuare că am putut să joc alături de el și acum să fiu antrenat de el. Îi doresc să ajungă, așa cum el a spus acum o săptămână, la toate cluburile unde își dorește să antreneze și să ajungă chiar la echipa națională” – a spus Ionuț Voicu.

De ce Rapid e una dintre cele mai iubite echipe. Un fan a pornit nebunia înaintea ultimului meci pe Giulești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.