Devis Mangia, antrenor la U Craiova, în Liga I
Devis Mangia, antrenor la U Craiova, în Liga I

Devis Mangia n-a stat prea mult pe bară. La trei luni de la despărțirea de Universitatea Craiova, antrenorul italian este foarte aproape de a prelua o nouă echipă.

Presa din Italia anunță că Devis Mangia este în discuții foarte avansate cu oficialii clubului Trapani Calcio, care, în noul sezon, va evolua în Serie B.

Cotidianul italian Giornale di Sicilia anunţă astăzi că Devis Mangia este la un pas de a prelua gruparea Trapani Calcio, care în acest sezon va evolua în Serie B.


Trapani a rămas fără antrenor, iar astăzi urmează să aibă loc o ședință extrem de importantă condusă de Giorgio Heller. În cadrul acestei întâlniri, Giuseppe Mangiarano, fost oficial al lui AC Milan, va fi numit director general, iar Raffaele Rubino va deveni noul director sportiv al echipei.

Astfel, noua conducere va avea misiunea de a aduce un nou antrenor. Jurnaliștii italieni scriu că preferatul oficialilor lui Trapani este Devis Mangia. Cele două părți au avut deja câteva discuții, iar totul este doar o chestiune de timp până la confirmarea italianului pe banca echipei.

Tot în presa italiană a apărut și numele primului jucător pe care Devis Mangia vrea să-l aducă la Trapani. Este vorba despre Mirko Pigliacelli, care, în iarnă, a devenit oficial jucătorul Craiovei, după ce, inițial, fusese împrumutat de la Pro Vercelli.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Pigliacelli, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
Cannot find required Table

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

Plecări în masă de la Craiova. Oltenii au început curățenia și au renunțat la cinci jucători importanți: „Să-și caute echipe!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.