Alexandru Mitriță, România
Alexandru Mitriță, România

Alexandru Mitriță are un start de sezon foarte bun, marcând deja opt goluri pentru Universitatea Craiova în 12 meciuri oficiale jucate. Mitriță și-a trecut în cont și două assist-uri.

Aceste performanțe l-au adus din nou în atenția echipei naționale, iar selecționerul Cosmin Contra l-a convocat pentru meciurile cu Lituania și cu Serbia, din Nations League.

Ajuns la 23 de ani și în cel mai prolific moment al carierei, Mitriță nu uită cine l-a ajutat să devină fotbalist. Atacantul are doar cuvinte de laudă la adresa lui Gheorghe Hagi, pe care îl consideră principalul artizan al succesului său.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

Mitriță știe cine l-a făcut mare în fotbal

Îi multumesc domnului Gică Hagi. Am să o spun ori de câte ori am ocazia. Dumnealui mi-a pus totul pe tavă și m-a învățat tot ce înseamnă fotbal până acum! Eu zic că, dacă nu era el, nu aș fi ajuns niciodată până aici!“ – a spus Alexandru Mitriță.

Alex Mitriță a jucat la Viitorul în perioada 2013-2015, fiind om de bază în echipa lui Hagi. S-a transferat ulterior la Pescara, în Italia, acolo unde nu a dat însă un randament bun. Craiova l-a luat sub formă de împrumut în vara lui 2017, iar în startul lui 2018 a decis să-l transfere definitiv datorită realizărilor sale.

Interviu senzațional cu Pigliacelli: „Sinceritatea e un defect în fotbal, dar eu așa sunt”. Marele său vis

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.