Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, în Liga I
Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, în Liga I

Mircea Rednic a susținut conferința de presă premergătoare jocului cu Gaz Metan, programat vineri seara, de la ora 20:30, în Liga 1.

Ce a spus Mircea Rednic la conferința de presă

„Vreau să vorbim un pic de Naser Aliji. Nu are probleme foarte mari, puteam să-i reziliem contractul. Nu ne-a costat nimic până acum, doar biletele de avion. Acum depinde de el dacă va reuși să-și rezolve micile probleme.

Dacă pe data de 9 ianuarie nu vine sută la sută pregătit, atunci vom rezilia contractul. Nu e adevărat că trebuie să se opereze. Dar nu pot să renunț acum la el, am primit prea multe referințe bune, are un CV foarte bun.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo 

Sunt mulțumit de Tade, dar nu pot să-i cer mare lucru acum. El din ianuarie trebuie să-mi demonstreze. Au salarii mici. Vom mai aduce jucători, dar nu șapte.

Lui Salomao îi expiră contractul în vară. Sunt mulțumit de el, de felul cum se pregătește. Avem nevoie de el în continuare. Trebuie să aibă răbdare. 

Șumudică nu știu ce are, nu-l înțeleg. Situația lui de acum e că el a avut șansă trei meciuri pe care le-a câștigat pe final. Eu am pierdut pe final două meciuri. Iar legat de ce fac eu cu banii mei, fac ce vreau cu ei. Când dau o primă, o dau tuturor, nu doar jucătorilor, ci și portarului de la stadion. Bratu când era la Rapid lua cu două mâini banii mei. Eu simt momentul când dau” – a spus Mircea Rednic la conferința de presă.

Lovitură dură primită de Dinamo. Ce se întâmplă cu Naser Aliji, fundașul adus de Mircea Rednic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.