Valentin Mihăilă, U Craiova
Valentin Mihăilă, U Craiova

Puștiul Valentin Mihăilă, lovit puternic cu antebrațul în gât de Laurențiu Rus în timpul meciului Poli Iași – U Craiova, a trecut peste incident și se concentrează doar pe fotbal.

Mihăilă a dezvăluit că nu mai are niciun fel de problemă medicală, evoluând pentru echipa națională U19 în ultimele două săptămâni.

Mihăilă a vorbit despre situația sa medicală

În același timp, jucătorul nu-i poartă pică lui Rus și spune că acesta îl sună constant pentru a se asigura că este bine.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

„Acum sunt foarte bine, nu am nicio problemă, am fost la echipa naţională, am avut acolo vreo trei meciuri, deci sunt apt. Până la urmă, fotbalul este un sport de contact şi nu vreau să-l învinovăţesc pe Rus.

Vorbeşte cu mine în fiecare săptămână, îmi scrie, vrea să vadă dacă sunt bine. Am înţeles că are nouă etape de suspendare, au trecut două… Nu ştiu dacă a fost mare pedeapsa sau a fost mică, nu mă interesează şi vreau să trec peste acest subiect“, a declarat Valentin Mihăilă.

U Craiova joacă luni seara, de la ora 20:30, în deplasare cu Botoșani, în etapa a 16-a din Liga 1. Oltenii au pierdut toate cele șase deplasări de acolo până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.