Giancarlo Antognoni
Giancarlo Antognoni

Giancarlo Antognoni, campion mondial cu Italia în 1982, a aflat cu tristețe de trecerea în neființă a lui Ilie Balaci la doar 62 de ani. 

„Minunea Blondă” s-a stins din viață pe 21 octombrie în urma unui infarct. Antognoni a dezvăluit că se întâlnise cu Balaci în urmă cu trei ani, iar fosta legendă a Craiovei era în mare formă la acea vreme. În același timp, Antognoni își amintește că marea echipă a Italiei din anii 80 a pierdut de fiecare dată cu România în perioada în care Balaci evolua pentru tricolori.

Giancarlo Antognoni a vorbit după decesul lui Ilie Balaci

„Sunt surprins și șocat să aflu vestea asta tristă. Era mai tânăr ca mine, păcat că a murit! Ne-am văzut acum doi-trei ani în România, era în formă. Transmiteți condoleanțe întregii familii.

Era un jucător foarte tehnic, un adevărat decar. Conducător de joc, ca mine. Ne-a pus mari probleme, am pierdut de fiecare dată în România – a spus  Giancarlo Antognoni pentru GSP.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

Cine este Giancarlo Antognoni

Antognoni (64 ani) a jucat 15 sezoane la Fiorentina, iar alături de naționala Italiei a reușit să câștige Campionatul Mondial din 1982. A strâns 73 de selecții și a marcat 7 goluri, fiind un play-maker de talie mondială la vremea sa.

Opt imagini impresionante care arată cât de mult a însemnat Ilie Balaci pentru Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.