Vasile Maftei, Rapid, Liga a III-a
Vasile Maftei, Rapid, Liga a III-a

După plecarea antrenorului Constantin Schumacher, Rapid a rămas și fără căpitanul echipei, în ciuda tuturor eforturilor lui Daniel Pancu.

Vasile Maftei a fost marele absent de la primul antrenament susținut de Daniel Pancu în noua funcție de la Rapid. Fundașul central de 37 de ani este nemulțumit de deciziile luate de conducerea clubului în ultima perioadă și i-a anunțat pe oficiali că nu va mai reveni la echipă.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Rapid

„Nu vedem fotbalul la fel. Nu am nimic cu nimeni. Cred că domnii Angelescu, Burcă și Nicolescu se pricep la fotbal. Eu nu mă mai regăsesc în acest proiect. Nu mi se pare normal ca Daniel Niculae, care a fost sufletul proiectului, și Constantin Schumacher să fie îndepărtați. Cred că îndepărtarea lui Niculae a fost o mare greșeală. Dacă se întoarce el, am să o fac și eu.

Nu am plecat din cauza schimbării lui Schumacher. Probabil că îmi voi încheia cariera. Sunt fericit că am putut să o fac aici și că am pus umărul la învierea clubului. Chiar m-am simțit fotbalist în Giulești, așa cum nu o făcusem de multă vreme.  Probabil că mă voi dedica antrenoratului. Voi face școala de antrenor” , a declarat Vasile Maftei pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.