Elvir Koljic, U Craiova
Elvir Koljic, U Craiova

În ciuda unui start de sezon fantastic alături de Universitatea Craiova, Elvir Koljic nu a prins lotul Bosniei pentru meciurile de săptămâna viitoare. Astfel, atacantul ratează duelul cu Austria, din Liga Națiunilor, dar și un amical de vis cu Spania.

Publicațiile online din Bosnia au reacționat la auzul veștii că Robert Prosinecki, selecționerul Bosniei, nu l-a convocat pe Koljic și îi transmit acestuia un mesaj clar.

Lovitură grea primită de Elvir Koljic

„Statistica nu minte: Elvir Koljic este unul dintre cei mai prolifici marcatori din Europa. Deși e într-o formă fantastică, având același număr de goluri marcate ca meciuri jucate, Koljic a fost uitat din nou de selecționerul nostru” – a titrat sportske.ba

Nu este singurul portal de sport din această țară care evidențiază perioada grozavă pe care Koljic o traversează la Craiova, dar și faptul că acesta nu face parte din lotul Bosniei.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

Cum se apară Prosniecki

La presiunea mass-media, selecționerul Bosniei a fost nevoit să lămurească situația: „Îl urmăresc pe Koljic. E în planurile mele, dar trebuie să-l lăsăm să muncească în continuare. E un jucător talentat și dă goluri, asta e o calitate care îl recomandă” – a spus Robert Prosinecki.

Presa din Bosnia despre Koljic
Presa din Bosnia despre Koljic
Postar despre Elvir Koljic
Postar despre Elvir Koljic

BREAKING NEWS | Decizie cruntă luată de Comisia de Disciplină. Câte etape l-a suspendat pe Rus după intrarea criminală asupra lui Mihăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.