Elvir Koljic, U Craiova
Elvir Koljic, U Craiova

Elvir Koljic este cel mai bun marcator din Europa la ora actuală, cu 18 goluri înscrise pentru Kupra și pentru U Craiova. 

Atacantul Craiovei a oferit în această săptămână un interviu pentru un portal de sport din Bosnia, iar jurnaliștii l-au întrebat dacă se gândește la convocare. Koljic a răspuns elegant, punând în prim-plan problemele medicale cu care selecționerul primei reprezentative se confruntă în această perioadă. Atacantul a dezvăluit că singurul lui gând este să joace cât mai bine pentru Craiova.

În ciuda unui sezon fantastic, Koljic nu a mai fost convocat la prima reprezentativă din luna ianuarie.

Koljic, interviu fără ascunzișuri în presa din Bosnia

„Este inconvenabil și jenant să vorbim despre convocarea mea la echipa națională în timp ce selecționerul Robert Prosinecki este în spital. Îi doresc să-și revină cât mai repede, iar pentru mine vreau să continui să am evoluții cât mai bune în tricoul Craiovei. Mereu am fost la dispoziție pentru echipa națională și așa va fi și pe viitor. Altceva nu am de spus.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

Datorez multe celor de la Krupa. Fără ei, nu aș fi reușit să ma transfer în străinătate. Vorbesc în continuare cu foștii mei colegi. Nu e adevărat că au început să joace mai slab pentru că am fost transferat eu. Își vor reveni cu siguranță, sunt foarte ambițioși. Îi susțin din toată inima” – a spus Elvir Koljic pentru sportske.ba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.