Elvir Koljic, U Craiova
Elvir Koljic, U Craiova

Cu 20 de goluri înscrise și patru assist-uri oferite în 24 de meciuri oficiale jucate în acest sezon pentru Krupa și pentru U Craiova, Elvir Koljic este unul dintre cei mai prolifici atacanți din Europa.

Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost convocat din nou la echipa națională a Bosniei și va fi în lot pentru debutul în preliminariile EURO 2020, cu Armenia și cu Grecia.

A fost o perioadă însă când Koljic nu se regăsea, o accidentare de ligament fiind aproape de a-i schimba traseul. Se întâmpla chiar anul trecut. Lech Poznan l-a împrumutat de la Krupa cu opțiune de cumpărare, dar Koljic nu a mai făcut niciodată pasul spre campionatul Poloniei, jucând doar cinci meciuri fără a marca vreun gol pentru Lech, tocmai din cauza acelei accidentări.

„De ce nu am reușit la Lech? Am avut o accidentare care m-a împiedicat să dau cel mai bun randament. Dar ce a fost, a fost. Acum nu mai am probleme de acest gen și vreau să păstrez forma pe care am arătat-o în acest sezon”.

În toamna anului trecut, Koljic a ajuns la Craiova, iar în prezent este unul dintre cei mai valoroși atacanți din campionatul României.

Ce spune Koljic despre convocare și despre Craiova

„Speram să fiu convocat la echipa națională. Am făcut un sezon grozav, știam că selecționerul mă urmărește și iată că acum am primit și mult așteptatul telefon de convocare. Sunt fericit pentru această realizare și vreau să-i mulțumesc selecționerului Prosinecki pentru că m-a adus din nou în circuitul echipei naționale”

„M-am integrat la Craiova, echipa e puternică. Anul acesta ne luptăm la titlu și suntem în semifinalele Cupei, cu CFR, Astra și Viitorul. Avem calitatea necesară pentru a face rezultate grozave”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.