Jaime Penedo, jucător la Dinamo, în Liga I
Jaime Penedo, jucător la Dinamo, în Liga I

Dinamo a început săptămâna cu două despărțiri. Echipa pregătită de Mircea Rednic nu va mai conta pe serviciile lui Armando Cooper și Jaime Penedo.

Astfel, după două sezoane și jumătate petrecute în Ștefan cel Mare, portarul s-a despărțit de Dinamo. Deși Mircea Rednic a luat decizia de a renunța la Penedo, panamezul nu-i poartă pică antrenorului. Din contră, goalkeeper-ul a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Rednic.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo 

„Rednic este un antrenor mare şi a venit într-un moment foarte dificil pentru echipă, dar comunicarea nu a existat. Dar așa sunt eu, comunic foarte puţin cu antrenorii. Îmi place să comunic sub o altă formă, să încerc să fac lucrurile cum trebuie pe teren.

Nu a fost cu rea-voinţă. Pentru mine, Rednic este un antrenor mare, o persoană extraordinară care a venit într-un moment dificil pentru club. Politica antrenorului este clară. El vrea să facă o echipă nouă, este o politică dură, dar una corectă. Sunt sigur că va avea succes pentru că este un antrenor mare.

Asta îmi doresc cel mai mult (n.r. – întrebat dacă Rednic poate salva echipa), mă gândesc pe ce poziţie am lăsat echipa, pe 11… Mă tot gândesc. Aceste şase luni când mă uit la rezultate, nu au fost toate bune şi nu pot să zâmbesc, trebuia să dau mai mult pentru ecfhipă” , a declarat Jaime Penedo pentru Telekom Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.