Mircea Rednic, antrenor la Dinamo
Mircea Rednic, antrenor la Dinamo

Dinamo este foarte aproape de a mai realiza un nou transfer. Ionel Dănciulescu, team-managerul „câinilor”, a dezvăluit că Nabil Jaadi va efectua luni vizita medicală, iar, dacă totul va decurge fără probleme, va semna un contract cu Dinamo.

Atacantul are 22 de ani, iar ultima dată a fost legitimat în Serie A, la Udinese. Nabil este fratele mijlocașului ofensiv Reda Jaadi (24 de ani), transferat și el în această iarnă de Dinamo.

„Este la noi, se antrenează, luni va face vizita medicală şi dacă totul este OK, va semna un contract cu Dinamo. Da, ne-a convins, dacă face vizita medicală şi totul este OK, vom semna un contract cu el”, a declarat Ionel Dănciulescu.

 Ești fan Dinamo? Primești 50 RON bonus GRATUIT pentru a juca la pariuri. Activează oferta ACUM 

„Din moment ce a făcut şcoala la Anderlecht, apoi a fost cumpărat de Udinese, care a plătit pentru el o sumă mare, peste un milion de euro. O să creeze concurenţă pe benzi, poate să joace şi la mijlocul terenului, e un jucător polivalent şi, la condiţiile în care l-am luat, eu zic că am făcut afacere foarte bună” , a spus Mircea Rednic.

Nabil Jaadi, jucător la Dinamo, în Liga I
Nabil Jaadi, jucător la Dinamo, în Liga I

Nabil Jaadi a evoluat la nivel de juniori pentru naționala Belgiei, dar și pentru reprezentativa Marocului. Tot în această iarnă, Nabil a fost în probe la Poli Iași.

  • 14 goluri a marcat Nabil Jaadi în cele 99 de meciuri jucate în carieră
  • 100 de mii de euro este cota lui Nabil Jaadi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.