Rapid Giulești
Rapid Giulești

Rapid primește întăriri pentru 2019. Marian Rada a anunțat în direct la o emisiune TV că va fi noul director tehnic al clubului din Giulești.

Rada este unul dintre cei mai iubiți rapidiști datorită devotamentului pe care și l-a arătat față de acest club atât în perioada petrecută ca jucător, cât mai ales din postura de antrenor. În vârstă de 58 de ani, Marian Rada a fost de fiecare dată alături de Rapid în momentele grele prin care clubul a trecut în ultimii ani și nu numai.

Încă o legendă se alătură Rapidului

„E aproape definitivată treaba. Mai mult ca sigur voi fi director tehnic la Rapid. Vreau să-l ajut pe Daniel Pancu. Dacă ei m-au ofertat, nu văd de ce să nu-i ajut” – a spus Marian Rada la Digi Sport.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Rapid 

Rapid a încheiat un an 2018 de vis. A promovat în Liga a 3-a în detrimentul rivalei eterne Steaua, pe care a învins-o totodată în finala Cupei României, faza pe București. În Liga a 3-a este pe primul loc și a devenit favorită la promovare după victoriile obținute împotriva contracandidatelor. Singurul pas greșit a fost făcut în Cupa României, unde giuleștenii au pierdut acasă cu Turnu-Măgurele, formație care evoluează de asemenea în Liga a 3-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.