Ivan Martic, U Craiova
Ivan Martic, U Craiova

Valentin Mihăilă a fost lovit puternic cu antebrațul în gât de Laurențiu Rus în minutul 10 al meciului Poli Iași – U Craiova, jucătorul oaspeților căzând secerat la pământ.

VIDEO AICI

UPDATE. Reacția medicului de pe ambulanță: ”Jucătorul a prezentat o scurtă pierdere de conştienţă, din cauza unei posibile comoţii cerebrale. Este transportat la spital, unde se vor efectua investigaţii suplimentare. A fost transportat conştient, stabil hemodinamic şi respirator”, a declarat Diana Zinovei

UPDATE. Starea de sănătate a lui Valentin Mihăilă este stabilă. Jucătorul se află în aceste momente la spital pentru a efectua o serie de teste suplimentare.


Văzând că este vorba despre o accidentare gravă, Ivan Martic a izbucnit în plâns și s-a pus în genunchi ca să se roage pentru sănătatea colegului său.

Șapte minute a durat până Mihăilă a fost urcat pe targă și i s-au acordat îngrijiri medicale în ambulanță. A fost transportat la final abia spre finalul primei reprize.

La doar 18 ani, Valentin Mihăilă se afla în fața celui de-al 11-lea său meci oficial pentru Știința în acest sezon, puștiul oferind patru assist-uri.

A jucat chiar și în partida cu Leipzig, din turul III preliminar al Europa League.

Ivan Martic (28 ani) s-a transferat la Craiova în 2017.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.