Hell in a Cell 2018
Hell in a Cell 2018

Hell in a Cell (2018) este următorul pay-per-view de wrestling profesionist al companiei WWE. Showul la care vor participa superstaruri atât din Raw, cât şi din SmackDown poate fi urmărit pe platforma WWE Network. Evenimentul are loc pe 16 septembrie, în AT&T Center, din San Antonio, Texas. Anul acesta, „Hell in a Cell” ajunge la ediţia cu numărul 10.

Hell in a Cell 2018 se anunţă a fi unul dintre cele mai spectaculoase PPV-uri ale WWE-ului din acest an. Pe lângă faptul că vor exista exista meciuri în care va fi folosită şi stipulaţia care dă numele evenimentului, „Hell in a Cell”, alte confruntări promite şi ele să facă deliciul publicului.

Meciurile Hell in a Cell 2018

Randy Orton vs. Jeff Hardy

Un meci pentru nostalgici. În ultimele două luni cei doi veterani au creat una dintre cele mai spectaculoase rivalităţi din SmackDown. Ei s-au înfruntat în urmă cu ceva timp, la Backlash, atunci când Hardy l-a învins pe Randy în meciul pentru titlul US. Orton s-a accidentat, iar când a revenit l-a atacat brutal pe Jeff, promiţând că va distruge toate superstarurile pe care le îndrăgesc fanii WWE. Pentu Jeff Hardy va fi primul meci de tip Hell in a Cell, în timp ce Orton are deja trei victorii în acest tip de meci.

Braun Strowman vs. Roman Reigns

Meciul va fi pentru titlul Universal deţinut de Roman Reings. La acest meci s-a ajuns pentru că Braun deţinea servieta Money in the Bank şi a folosit-o pentru a obţine şansa la centură. „Monstrul” a ales şi stipulaţia pentru că în cuşcă Reings va fi privat de ajutorul colegilor din Shield, Dean Ambrose şi Seth Rollins.

Meciurile de tip Hell in a Cell sunt foarte interesante datorită cuştii de metal în care sunt închişi combatanţii. Acolo nu poţi câştiga decât prin pin fall sau prin submission. Mai mult, meciurile devin spectaculoase şi pentru că nu există reguli şi toate armele de sub ring sunt permise. Aşa că ar trebui să ne aşteptăm la multe lovituri de scaun, mese rupte şi scări folosite la evenimentul care are loc duminică, pe 16 septembrie. Aproximativ 20 de mii de spectatori sunt aşteptaţi la PPV-ul organizat în AT&T Center din San Antonio, Texas.

Cardul de la Hell in a Cell 2018

Hell in a Cell
Hell in a Cell
Nr. Meciul Stipulaţia
1 Daniel Bryan şi Brie Bella vs. The Miz şi Maryse Mixed tag team match
2 AJ Styles (c) vs. Samoa Joe Singles match pentru titlul WWE
3 The New Day (Big E, Kofi Kingston, şi/sau Xavier Woods) (c) vs. Rusev şi Aiden English Tag team match titlurile WWE SmackDown Tag Team
4 Roman Reigns (c) vs. Braun Strowman Hell in a Cell match pentru titlul WWE Universal, cu Mick Foley în calitate de arbitru special
5 Ronda Rousey (c) vs. Alexa Bliss Singles match pentru titlul WWE Raw Women’s
6 Jeff Hardy vs. Randy Orton Hell in a Cell match
7 Charlotte Flair (c) vs. Becky Lynch Singles match pentru titlul WWE SmackDown Women’s
8 Dolph Ziggler şi Drew McIntyre (c) vs. Seth Rollins şi Dean Ambrose Tag team match pentru titlurile WWE Raw Tag Team

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.