Duel din timpul meciului Manchester City - Sahtior, din UEFA Champions League
Duel din timpul meciului Manchester City - Sahtior, din UEFA Champions League

Una dintre cele mai interesante și mai echilibrate grupe din noul sezon al UEFA Champions League este grupa F. Le vom vedea la treabă pe Hoffenheim, surpriza din Germania, Manchester City, campioana Angliei, Olympique Lyon, locul 3 din Franța, și Șahtior Donețk, campioana din Ucraina.

Grupa F: program, rezultate, clasament

19 septembrie, ora 19:55 Șahtior Donețk – Hoffenheim  2-2
19 septembrie, ora 22:00 Manchester City – Ol. Lyon  1-2

02 octombrie, ora 19:55 Hoffenheim – Manchester City
02 octombrie, ora 22:00 Ol. Lyon – Șahtior Donețk

23 octombrie, ora 22:00 Hoffenheim – Ol. Lyon
23 octombrie, ora 22:00 Șahtior Donețk – Manchester City

07 noiembrie, ora 22:00 Ol. Lyon – Hoffenheim
07 noiembrie, ora 22:00 Manchester City – Șahtior Donețk

27 noiembrie, ora 22:00 Hoffenheim – Șahtior Donețk
27 noiembrie, ora 22:00 Ol. Lyon – Manchester City

12 decembrie, ora 22:00 Șahtior Donețk – Ol. Lyon
12 decembrie, ora 22:00 Manchester City – Hoffenheim

Cote și ponturi la pariuri sportive Grupa F

Pentru al doilea sezon consecutiv, Manchester City și Șahtior Donețk luptă încă din faza grupelor. Asemănările nu se opresc aici, pentru că cele două echipe au făcut parte tot din grupa F. Cetățenii au câștigat atunci grupa și sunt cotați cu prima șansă pentru a repeta isprava. Casele de pariuri le-au dat elevilor lui Pep Guardiola o cotă de 1.20, în timp ce Șahtior este cotată cu a treia șansă la câștigarea grupei, cu o cotă de 12.00.

Cote pentru câștigarea grupei F
Manchester City – 1.20
Ol. Lyon – 9.50
Șahtior Donețk – 12.00
Hoffenheim – 16.00

În ceea ce privește echipele care se vor califica în optimile de finală, un lucru este cert – Manchester City nu are cum să lipsească din primăvara europeană. Dacă vreți să vă îmbogățiți însă pe seama elevilor lui Pep Guardiola, nu o veți face. Cota campioanei Angliei este de 1,02. Lupta pentru celălalt loc de optimi este însă deschisă, iar favorita pariorilor este Olympique Lyon, cu o cotă de 2.20. Șahtior este și ea destul de aproape, cu 2.85, în timp ce Hoffenheim a primit cota 3,15.

Cote pentru ieșirea din grupă
Manchester City – 1.02
Ol. Lyon – 2.20
Șahtior Donețk – 2.85
Hoffenheim – 3.15

Manchester City nu este doar favorita grupei F, ci și principala favorită la câștigarea trofeului. Cine mizează că echipa lui Pep Guardiola va câștiga în acest sezon cel mai important trofeu european va câștiga de șase ori suma investită. Celelalte echipe se află în a doua jumătate a tabloului favoritelor. Ambele au primit cota 150.00 pentru a reuși să își adjudece trofeul Champions League. Hoffenheim este și mai departe, având o cotă de 250.00 pentru un prim trofeu european din istoria echipei

De ce este Bayern Munchen favorită în Grupa F

Încoronată campioana Angliei pentru a cincea oară în istorie și pentru a treia oară în ultimul deceniu, Manchester City a devenit o obișnuită a fazei eliminatorii din UEFA Champions League. Cetățenii au avut însă de așteptat pentru a cunoaște succesul european. Din 2011, de la debutul în Liga Campionilor, echipa a jucat în fiecare sezon pe prima scenă a fotbalului european. Primele două sezoane au fost însă ratate complet. De atunci a reușit să iasă de fiecare dată din grupă. De trei ori, echipa s-a oprit încă din faza optimilor. Cea mai bună performanță a fost reprezentată de prezența în semifinale, în urmă cu trei sezoane. Trupa lui Guardiola era să repete isprava în stagiunea trecută, însă a fost eliminată de Liverpool în optimi, după 0-3 în deplasare și 1-2 pe teren propriu.

Cine transmite Grupa F din Champions League la TV

Drepturile TV din UEFA Champions League au fost achiziționate pentru următorii trei ani de trei trusturi media de la noi din țară. Este vorba despre Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Schimbarea orelor de disputare ale partidelor face posibil ca Telekom Sport și Digi Sport să poată transmite toate meciurile din faza grupelor. Trustul Look TV are doar două posturi de sport, ceea ce înseamnă că va transmite doar patru meciuri în fiecare seară.

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.