Neymar, Mbappe si Cavani, jucatori PSG
Neymar, Mbappe si Cavani, jucatori PSG

Grupa C este una dintre cele mai interesante grupe din noul sezon al UEFA Champions League. PSG, Napoli și Liverpool se vor lupta pentru cele două locuri care duc în optimile de finală. În grupă se mai află și Steaua Roșie Belgrad, echipă aflată la prima prezență în grupe de la introducerea acestui sistem.

Grupa C: program, rezultate, clasament

18 septembrie, ora 22:00 Liverpool – PSG  3-2
18 septembrie, ora 22:00 Steaua Roșie – Napoli  0-0

03 octombrie, ora 19:55 PSG – Steaua Roșie
03 octombrie, ora 22:00 Napoli – Liverpool

24 octombrie, ora 22:00 PSG – Napoli
24 octombrie, ora 22:00 Liverpool – Steaua Roșie

06 noiembrie, ora 19:55 Steaua Roșie – Liverpool
06 noiembrie, ora 22:00 Napoli- PSG

28 noiembrie, ora 22:00 PSG – Liverpool
28 noiembrie, ora 22:00 Napoli – Steaua Roșie

11 decembrie, ora 22:00 Liverpool – Napoli
11 decembrie, ora 22:00 Steaua Roșie – PSG

Cote și ponturi la pariuri sportive Grupa C

Grupa C ne oferă cele mai echilibrate cote la casele de pariuri. Grație investițiilor uriașe din ultimii ani, PSG este considerată favorită și a primit cota 1.95 pentru câștigarea grupei. Nu departe se situează finalista sezonului trecut, Liverpool, care a primit cota 2.40.

Cote pentru câștigarea grupei C
PSG – 1.95
Liverpool – 2.40
SSC Napoli – 7.00
Steaua Roșie – 150.00

Poate cel mai important aspect în această grupă nu este atât câștigătoare, ci care vor fi cele două echipe care se vor califica în optimile de finală. Pe lângă PSG și Liverpool, care au primit cote extrem de mici pentru a ocupa primele două locuri, în luptă mai intră și Napoli. Echipa lui Vlad Chiricheș are și ea o cotă extrem de atractivă – 2.20. În schimb, Steaua Roșie Belgrad este văzută cu șanse minime. Dovadă că a primit cota 30.00 pentru a merge în optimile de finală.

Cote pentru ieșirea din grupă
PSG – 1.18
Liverpool – 1.30
SSC Napoli – 2.20
Steaua Roșie – 30.00

În ceea ce privește cotele pentru câștigătoarea marelui trofeu, Grupa C ne oferă două dintre primele opt favorite. Potrivit specialiștilor, PSG este a patra favorită la câștigarea celei mai importante competiții intercluburi din Europa. Este chiar și peste câștigătoarea ultimelor trei ediții ale Ligii Cmapionilor, Real Madrid. Echipa lui Thomas Tuchel a primit cota 8.50 pentru a-și adjudeca trofeul și este depășită doar de Machester City, FC Barcelona și Juventus Torino. Finalistă în ediția trecută, Liverpool este cotată cu a șaptea șansă de a câștiga trofeul în acest sezon. Echipa lui Jurgen Klopp a primit cota 13.00.

De ce este PSG favorită în Grupa C

Investițiile din ultimii ani au transformat-o pe PSG într-una dintre marile favorite ale Ligii Campionilor. Teoretic, ieșirea din grupă nu ar trebui să fie o problemă pentru echipa care a subordonat campionatul Franței de o manieră categorică. Echipa și-a adjudecat sezonul trecut al 7-lea titlu din istorie și al cincilea titlu din ultimii șase ani. Iar de când echipa a fost preluată de arabi, performanțele au început să fie din ce în ce mai bune și în Europa. Din 2012 și până acum, parizienii au jucat de fiecare dată în grupele UEFA Champions League și de fiecare dată s-au calificat în primăvara europeană. În primele patru sezoane au ajuns până în sferturi, iar în următoarele două s-au oprit încă din optimi. Dar faza grupelor nu a fost niciodată o problemă pentru echipa din capitala Franței.

Cine transmite Grupa C din Champions League la TV

Drepturile TV din UEFA Champions League au fost achiziționate pentru următorii trei ani de trei trusturi media de la noi din țară. Este vorba despre Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Schimbarea orelor de disputare ale partidelor face posibil ca Telekom Sport și Digi Sport să poată transmite toate meciurile din faza grupelor. Trustul Look TV are doar două posturi de sport, ceea ce înseamnă că va transmite doar patru meciuri în fiecare seară.

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.