Lionel Messi, jucător FC Barcelona
Lionel Messi, jucător FC Barcelona

Tragerea la sorți pentru grupele UEFA Champions League ne-a oferit câteva dueluri extrem de interesante în grupa B. Se anunță cea mai echilibrată grupă dintre toate, cu FC Barcelona, Internazionale Milano, PSV Eindhoven și Tottenham Hotspurs.

Grupa B: program, rezultate, clasament

18 septembrie, ora 19:55 FC Barcelona – PSV Eindhoven 4-0
18 septembrie, ora 19:55 Internazionale – Tottenham 2-1

03 octombrie, ora 22:00 Tottenham – FC Barcelona
03 octombrie, ora 22:00 PSV Eindhoven – Internazionale

24 octombrie, ora 19:55 PSV Eindhoven – Tottenham
24 octombrie, ora 22:00 FC Barcelona – Internazionale

06 noiembrie, ora 22:00 Tottenham – PSV Eindhoven
06 noiembrie, ora 22:00 Internazionale – FC Barcelona

28 noiembrie, ora 22:00 PSV Eindhoven – FC Barcelona
28 noiembrie, ora 22:00 Tottenham – Internazionale

11 decembrie, ora 22:00 FC Barcelona – Tottenham
11 decembrie, ora 22:00 Internazionale – PSV Eindhoven

Cote și ponturi la pariuri sportive Grupa B

Din punctul de vedere al caselor de pariuri, dar probabil și al microbiștilor din întreaga lume, FC Barcelona este marea favorită la câștigarea grupei. Campioana Spaniei a primit cota 1.44 pentru a termina pe primul loc în grupa B.

Cote pentru câștigarea grupei B
FC Barcelona – 1.44
Tottenham Hotspurs – 4.25
Internazionale Milano – 7.75
PSV Eindhoven – 50.00

Un alt aspect pe care putem paria în Grupa B este cel al echipelor care se vor califica din grupe. Din acest punct de vedere avem trei echipe favorite și un outsider clar. Când vorbim despre favorite la ieșirea din grupă, FC Barcelona are din nou cea mai mică cotă – 1.11. De asemenea, Tottenham a primit o cotă destul de atractivă pentru calificarea în optimile de finală – 1.52.

Cote pentru ieșirea din grupă
FC Barcelona – 1.11
Tottenham Hotspur – 1.52
Internazionale Milano – 2.30
PSV Eindhoven – 9.00

Grupa B ne oferă și una dintre principalele favorite la câștigarea trofeului. FC Barcelona este cotată cu a doua șansă la marele trofeu, fiind depășită doar de campioana Angliei, Manchester City. Catalanii au primit cota 7.00 pentru câștigarea marelui trofeu. De asemenea, Tottenham este considerată printre primele zece favorite la câștigarea trofeului, deși nu are o istorie foarte bogată în cea mai importantă competiție intercluburi. Londonezii sunt considerați cu a șasea șansă, cu o cotă de 25.00.

De ce este FC Barcelona favorită în Grupa B

FC Barcelona este considerată în fiecare an una dintre favoritele la câștigarea marelui trofeu, iar actualul sezon nu face excepție. Câștigarea grupei ar trebui să fie deci o simplă formalitate pentru campioana Spaniei. Echipă cu cinci trofee ale Ligii Campionilor în palmares, catalanii și-au adjudecat de două ori trofeul în ultimul deceniu. Ultima oară când FC Barcelona nu a reușit să ajungă în primăvara europeană din UEFA Champions League se întâmpla în urmă cu 17 ani.  În ultimul deceniu, echipa a reușit chiar să ajungă de fiecare dată în sferturile de finală. În patru dintre cazuri a ajuns chiar în semifinale, iar în alte trei tentative a atins marea finală. Trebuie se menționăm că, în ultimele trei sezoane, catalanii s-au oprit de fiecare dată în sferturi. În urmă cu trei ani, Atletico Madrid i-a blocat drumul spre marele trofeu, iar în următorii doi ani au fost echipe din Italia, Juventus, respectiv AS Roma.

Cine transmite Grupa B din Champions League la TV

Drepturile TV din UEFA Champions League au fost achiziționate pentru următorii trei ani de trei trusturi media de la noi din țară. Este vorba despre Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Schimbarea orelor de disputare ale partidelor face posibil ca Telekom Sport și Digi Sport să poată transmite toate meciurile din faza grupelor. Trustul Look TV are doar două posturi de sport, ceea ce înseamnă că va transmite doar patru meciuri în fiecare seară.

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.