FCSB, echipă în Liga I, în România
FCSB, echipă în Liga I, în România

FCSB este în căutarea unui nou antrenor, după ce Mihai Teja a ratat titlul în Liga I și s-a despărțit de vicecampioana României. Cum negocierile cu Edward Iordănescu decurg foarte greu, Gigi Becali a anunțat numele unui nou antrenor pe care-ș așteaptă la echipă.

Venit în vara anului 2017 pe banca celor de la FCSB, după ce în trecut ocupase postul de antrenor secund, Nicolae Dică a fost demis de la gruparea roș-albastră la finalul anului trecut. Însă, conform propriilor declarații, Gigi Becali regretă numirea lui Teja, iar acum speră să-l readucă pe Dică pe banca echipei sale.

„Dacă nu vine Edi, poate să vină Dică, din nou. Se pune la punct cu partea de pregătire fizică a echipei. Nu e nicio glumă! De ce să fie? Pe cuvântul meu! Mi-a plăcut caracterul lui. A plecat liniștit. Cu oamenii buni, vreau să lucrez din nou. El putea cere 60.000 de euro la despărțire, dar nu a vrut acești bani. Am o datorie morală față de el. Poate dacă rămânea, luam titlul” , a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre FCSB 

Nicolae Dică a pregătit-o pe FCSB în perioada iunie 2017-decembrie 2019, iar cea mai bună performanță pe banca vicecampioanei României au fost locul al doilea în Liga I și calificarea în 16-imile Europa League, ambele atinse în sezonul 2017/2018.

FCSB dă marea lovitură cu noul transfer. Becali ia unul dintre cei mai promițători jucători cu un preț nesemnificativ

FCSB se mută din București! Schimbare de ultim moment. Unde va juca acasă în Europa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.