Gicu Grozav, Dinamo
Gicu Grozav, Dinamo

Gicu Grozav și-a reziliat vineri dimineața contractul cu Dinamo, la cererea sa, după ce Mircea Rednic l-a criticat pentru penalty-ul executat în partida pierdută de „câini” cu Miercurea Ciuc, în Cupa României. 

Grozav, 28 ani, a avut ocazia de a închide meciul la loviturile de departajare, dar a ales să execute o scăriță, iar mingea s-a dus peste poartă. Echipa de Liga a 3-a a fost cea care s-a calificat în cele din urmă în faza sferturilor de finală, impunându-se cu 6-5 la penalty-uri, după 2-2 în timpul regulamentar de joc și 1-1 în prelungiri.

Gicu Grozav și-a reziliat contractul cu Dinamo

După meci, Mircea Rednic l-a criticat pe Grozav pentru gestul său, spunând că „Dinamo i-a întins o mână, iar el nu ar fi trebuit să se comporte astfel”

”Dinamo i-a întins o mână și lui Gicu Grozav și tu vii și te comporți așa? Cine nu-și revine, să plece! O să merg pe tineret. Cine arată că nu merită să rămână la Dinamo va pleca! Am ajuns la fundul sacului! Săracul portar Muțiu ce să mai facă? Trebuia să-l pun să dea penalty!”, a spus Rednic la conferința de presă.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo

Interesant este că șefii clubului din Ștefan cel Mare nu au încercat să-l facă să se răzgândească pe Grozav, acceptându-i decizia pe loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.