Football Manager 2019. Toate detaliile despre jocul finalului de an
Football Manager 2019. Toate detaliile despre jocul finalului de an

Football Manager 2019 este jocul aşteptat şi în acest an de către cei care doresc să simuleze virtual meseria de antrenor de fotbal. Toate detaliile despre noul format al jocului, doar în acest articol.

Data lansării lui Football Manager 2019

Este confirmat deja faptul că Football Manager 2019 va fi lansat pe 2 noiembrie 2018, exact la timp pentru ca jucătorii să obțină jocul chiar înaintea sărbătorilor de iarnă.

Pe lângă versiunea principală a jocului, FMl va lansa încă două ediții, Football Manager Touch și Football Manager Mobile,  versiuni reduse care pot fi redate și pe dispozitive mobile, cum ar fi tablete și smart-phones.

La fel ca anul trecut, FM Touch și FM Mobile vor fi lansate în aceeași zi ca și jocul principal.

Cât costă Football Manager 2019?

FM 2019 va costa 37,99 de lire sterline în Marea Britanie, 54,99 de euro în Europa, mai exact 256 RON în România. Cu alte cuvinte jocul va avea acelaşi preţ ca Footbal Manager 2018. Ediția 2018 a jocului a crescut anul trecut de la 34,99 la 37,99 de lire sterline, însă fanii vor fi încântați să afle că nu există fluctuații ale costurilor în acest an.

Cei care pre-achiziționează jocul prin Steam înainte de data de lansare din 2 noiembrie vor beneficia de o reducere de 10%, ceea ce înseamnă că jocul va costa 34,19£ (49,49€ sau 233 de RON).

Pre-achizițiile includ, de asemenea, posibilitatea de a juca o versiune a jocului cu două săptămâni mai devreme, cu aproximaţie pe 19 octombrie.

Fiecare achiziție a Managerului de fotbal 2019 include automat o copie a aplicației Football Manager Touch (numai pentru PC / Mac).

Locurile în care poate fi jucat Football Manger 2019

Versiunea noului joc Football Manager va fi lansată pe PC, Mac și Linux. Edițiile anterioare ale lui FM Touch sunt, de asemenea, disponibile pe PC, Mac și Linux, astfel încât acestea pot fi urmărite și pot fi redate și pe tablete iOS și Android care îndeplinesc specificațiile. FM Touch şi-a făcut de asemenea debutul pe Nintendo Switch, în aprilie 2018, plasându-l în mod regulat în topul 10 al consolei, iar versiunea 2019 va fi lansată și pe dispozitivul portabil. FM Mobile este, în general, lansat pe smartphone-uri iOS și Android.

Schimbările din Football Manager 2019

Au fost făcute modificări la TACTICS și s-au adăugat noi roluri pentu jucători cu scorul de a oferi managerilor o mai mare flexibilitate în ceea ce privește ceea ce vor de la echipa lor.

Tactici și instruire

Antrenamentul este acum împărțit în trei sesiuni pe zi și există zece opţiuni diferite prin care poţi omogeniza echipa şi creşte valoarea jucătorilor. În ceea ce privește tactica, FM 19 va avea la dispoziția managerilor mai multe instrucțiuni în joc, în timp ce există și mai multe roluri ale jucătorilor, printre care se numără „nonsense center-back” și „push forward”.

Licența Bundesliga

Știm că Football Manager 2019 va prezenta numele propriu-zis al cluburilor germane după ce dezvoltatorii jocului au obținut licența Bundesliga. Astfel, RBL va fi acum RB Leipzig, BMG va fi acum Borussia Monchengladbach și așa mai departe, oferind fanilor germani de fotbal o experiență mult mai autentică.

FIFA 19 vs. PES 2019. Cine câștigă războiul în acest sezon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.