FUT
FUT

FIFA Ultimate Team este singurul loc în FIFA 19 în care îți poți construi un adevărat dream team. Joacă FIFA așa cum știi tu mai bine și fă-ţi un lot omogen, bine sudat, ca să îți surclasezi adversarii fără drept de apel.

Milioane de meciuri au loc în fiecare zi, deci nu va fi o problemă să găsești un doritor care să-ți accepte provocarea în FIFA Ultimate Team.

În acest articol îţi vot relata tot ce trebuie să știi, de la pachetele de jucători la jetoane și la controlul parental, indiferent de nivelul la care joci: fie că abia te acomodezi cu FIFA Ultimate Team fie că  aprofundezi cel mai popular mod de joc de fotbal, marca EA Sports.

Cooperarea între jucători

În FIFA Ultimate Team poți face un dream team numai dacă urmărești cum se înțeleg jucătorii. Armonia este aproape la fel de importantă ca punctajele jucătorilor. Jucătorii individuali, dar și lotul ca întreg, joacă mai bine dacă echipa este bine închegată.

Există mai multe metode prin care poți îmbunătăți armonia în echipă:

  • Distribuirea jucătorilor alături de colegi de club, de ligă sau alături de conaționali – cu cât se potrivesc mai multe dintre aceste elemente, cu atât mai bună va fi colaborarea
  • Distribuirea jucătorilor în posturile trecute în elementele lor
  • Utilizarea elementelor jucător cu bonus de „loialitate”, la care ai acces numai dacă obții elementul dintr-un pachet sau după ce clubul tău a disputat 10 partide FIFA Ultimate Team.

Mercato

Pe piața transferurilor poți schimba elemente pe jetoane și invers. Aici îi poți cumpăra pe unii dintre jucătorii preferați, respectiv poți renunța la elementele pe care nu le mai folosești pentru a face schimburi cu alți jucători FIFA Ultimate Team.

Elementele de pe piața transferurilor se cumpără și se vând numai pe jetoane. Piața este influențată de o mulțime de factori. Prețul elementului este determinat de cerere și ofertă, de raritate, de performanțele jucătorului în fotbalul real și de punctajul său general.

Obiective

Poți atinge o mulțime de obiective zilnice și săptămânale pentru a câștiga jetoane, pachete și alte premii FIFA Ultimate Team. Obiectivele sunt diverse: de la cumpărarea de jucători de pe piața transferurilor la utilizarea elementelor consumabile pentru jucătorii din echipă.

Obiectivele se reînnoiesc când li se termină ciclul (zilnic/săptămânal), deci ai mereu noi provocări cărora să le faci față. Multe dintre aceste provocări se pot face și pe web, respectiv în aplicația de mobil, deci nu ratezi nimic, nici măcar dacă nu ai acces la FIFA Ultimate Team.

Confruntări cu echipe

Confruntările cu echipe înseamnă un mod complet nou în FIFA Ultimate Team, cu un singur jucător, în care poți juca cu echipe ale altor jucători din toată lumea, dirijate de AI.

Câștigă meciuri grele
După ce ai selectat echipa cu care să joci, poți selecta și nivelul de dificultate AI al adversarului. Cu cât este mai mare gradul de dificultate, cu atât mai mare va fi recompensa după meci.

Recompense incredibile
Adună victorii și urcă în clasamentul săptămânal al lumii pentru a câștiga unele dintre cele mai bune premii oferite vreodată în modul single player.

Joacă împotriva profesioniştilor
Testează-ți priceperea într-un meci cu o echipă evidențiată, alcătuită din fotbaliști adevărați, profesioniști FIFA și celebrități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.