FIFA 19 CEI MAI BUNI JUCATORI
FIFA 19 CEI MAI BUNI JUCATORI

În acest articol vom discuta un pic despre cel mai nou şi mai în vogă simulator de fotbal. Este vorba de celebrul joc produs de EA Sports, FIFA 19. Sperăm ca acest articol să îi ajute pe toţi împătimiţii de FIFA să performeze, fie că vorbim de Career Mode, fie că vorbim de FIFA Ultimate TEAM.

Pentru a te ajuta să ai cele mai bune rezultate la FIFA 19 îţi vom prezenta care sunt cei mai buni jucători în funcţie de poziţia din teren.

Cel mai bun portar din FIFA 19

01 DAVID DE GEA
Naţionalitate: Spania
Club (primul sezon): Manchester United
Rating: 91
Potenţial: 93
Vârsta: 27

Nu mai este nicio surpriză. Merită acest loc. De Gea este cel mai bun portar din FIFA 19. Sezonul trecut a fost cel mai bun jucător al lui Manchester United şi este în continuă creştere. Este deja mai bun ca Neuer, deşi are cu cinci ani mai puţin.

Cel mai bun fundaş din FIFA 19

01 SAMUEL UMTITI
Naţionalitate: Franţa
Club (primul sezon): FC Barcelona
Rating: 87
Potential: 92
Vârsta: 24

Poate mulţi se aşteptau să vadă un alt campion mondial, aici, pe Varane, dar nu. Cel mai bun fundaş este acum Umtiti. El este fundaşul central de care ai nevoie pentru ca apărarea să fie în siguranţă timp de foarte mulţi ani.

Cel mai bun mijlocaş din FIFA 19

01 N’GOLO KANTÉ
Naţionalitate: Franţa
Club (primul sezon): Chelsea
Rating: 89
Potenţial: 90
Vârsta: 27

Poate surprinzător pentru mulţi, un mijlocaş cu profil defensiv este cel mai bun mijlocaş din joc. Un alt închizător, Casemiro, are cel mai mare potenţial de creştere, dar Kante este jucătorul care îţi va aduce mai multă calitate în echipă.

Cei mai bun atacant din FIFA 19

01 LIONEL MESSI
Nationalitate: Argentina
Club (primul sezon): FC Barcelona
Rating: 94
Potenţial: 94
Vârsta: 31

Ne pare rău pentru fanii lui Cristiano Ronaldo, dar nu el este cap de listă în acest top. Într-adevăr este un jucător fantastic, dar are 33 de ani, iar acest aspect îl trage în jos. Messi este mai tânăr şi a juca în plus câteva sezoane. Cred că este inutil să mai vorbim cât este de bun superstarul argentinian.

Cum să îşi alegi cei mai buni jucători

În acest articol ţi-am aratat care sunt cei mai buni jucători în modul de carieră şi FUT la  FIFA 19 şi care nu ar trebui să lipsească din echipa voastră dacă vă doriţi să îi aveţi pe cei din lume pe fiecare poziţie. Rețineți că cei mai buni jucători pentru FIFA nu pot fi neapărat şi pentru voi. Depinde de clubul tău, de ceilalți jucători, de formarea,  de bugetul de transfer, de bugetul salariilor,  de stilul de joc, de preferințele lor etc.

Pentru a selecta cei mai buni jucători, trebue luat în consuderare în principal statisticile, potențialul și vârsta acestora. De aceea, Buffon, de exemplu, nu se află în această listă. Cineva care nu va juca mai mult de două sezoane în echip nu este un jucător atât de bun ca unul care va juca timp de cinci sau șase sezoane.

Cum a ajuns FIFA cel mai vândut joc video de sport din lume

Evoluția jocului FIFA. Cum arăta în 1994 și cum se joacă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.