FIFA 19. Când se lansează, gameplay și ce este nou în joc
FIFA 19. Când se lansează, gameplay și ce este nou în joc

FIFA 19 este un joc video despre fotbal, creat de către EA Vancouver şi EA Bucureşti şi care face parte din seria FIFA a Electronic Arts.

Pentru prima dată în istorie, competiţiile UEFA vor face parte din jocul FIFA, inclusiv UEFA Champions League. Martin Tyler şi Alan Smith revin în calitate de comentatori, în timp ce Derek Rae şi Lee Dixon vor comenta meciurile din UEFA Champions League. Compozitorul Hans Zimmer şi rapperul Vince Staples au înregistrat un nou remix al imnului UEFA Champions League, special pentru joc. Personajul Alex Hunter (care a apărut pentru prima dată în FIFA 17) revine pentru a treia oară în „The Journey”, intitulat acum „The Journey: Champions”.

Când se lansează FIFA 19

Conform anunţului din 6 iunie 2018 de la conferinţa de presă E3 2018, el va fi lansat pe 28 septembrie 2018 şi va putea fi disponibil pe Nintendo Switch, PlayStation 3, PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox 360 şi Xbox One. Este al 26-lea joc din seria FIFA. Cristiano Ronaldo apare pe coperta jocului. Lusitanul este înfăţişat însă, alături de Neymar, şi în pachetele Champions şi Ultimate Edition.

Gameplay FIFA 19

Modificările jocului pe FIFA 19 includ noul „Active Touch System” – o revizuire a controlului jucătorului, „finisare temporizată” – unde butonul de lovire poate fi apăsat a doua oară pentru a determina momentul exact în care mingea este lovită, „50/50 battles”– un sistem pentru a determina probabilitatea ca un jucător să câștige mingi pierdute și „Dynamic Tactics”– care permite jucătorilor să configureze strategii și să comute între ele în timp real în timpul unui meci.

FIFA 19 introduce  UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Super Cup după ce au expirat licențele lor cu Konami şi Pro Evolution Soccer. Jocul va avea suport pentru promovare și retrogradare între Liga Campionilor și Europa League. Au fost implementate noi grafice și stadioane. Imnul UEFA Champions League poate fi de asemenea, auzit în trailerul jocului.

Portul Nintendo Switch va primi upgrade-uri pe FIFA 18. Pe 9 iunie 2018, EA Sports a încărcat un trailer oficial pentru difuzare pe canalul lor YouTube. Cristiano Ronaldo a revenit pentru a doua oară consecutiv ca star pe coperta jocului. FIFA va include 55 de echipe naționale cu 35 de ligi licențiate.

Revine Serie A

S-a confirmat că jocul va avea Serie A licențiat după ce a fost numit „Calcio A” (din cauza problemelor de licențiere) în FIFA 17 și FIFA 18. Cu toate acestea, s-a confirmat că jocul nu va include Premier League Rusia, aşa cum nu a fost inclus nici în FIFA 18 și nici în jocurileanterioare.

Versiunile PlayStation 3 și Xbox 360, cunoscute sub numele de FIFA 19: Legacy Edition, nu conțin noi caracteristici de gameplay în afară de kiturile și echipele actualizate.

Stadiile noi confirmate pentru FIFA 19 includ noul stadion Tottenham Hotspur – care va fi deschis în 2018, Stadionul Molineux, casa lui Wolverhampton Wanderers, Craven Cottage, casa lui Fulham și stadionul lui Cardiff City. Sunt incluse toate stadioanele din Premier League.  De asemenea, vor exista 16 stadioane noi din La Liga şi încă trei din cadrul Segunda Division.

The Journey: Champions

Povestea care a fost introdusă în FIFA 17 se întoarce sub titulatura de „The Journey: Champions”. În aceată poveste, Hunter semnează cu Real Madrid şi devine vedeta echipei după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.