Victor Angelescu, actionar Rapid
Victor Angelescu, actionar Rapid

S-au aflat motivele pentru care Victor Angelescu, acționarul care deține 40% din clubul Rapid a luat decizia de a-l înlocui pe Constantin Schumacher cu Daniel Pancu.

Dezvăluirile au fost făcute de Florin Manea, care a purtat discuții personale cu acționarul echipei. Angelescu a fost deranjat de lipsa de consistență din jocul Rapidului în noul sezon, iar eșecul cu Turnu Măgurele, din Cupa României, a reprezentat factorul decisiv.

„A fost decizia lui Victor Angelescu să-l dea pe Schumacher afară. Ne-a consulat pe mine și pe Pancu, iar noi ne-am spus punctul de vedere. Poată că a ales momentul greșit, dându-l afară după victoria de la Făurei. I-am spus asta în față.

El mi-a motivat în felul următor: nu am jucat mai nimic cu nimeni, cu excepția meciului cu Daco-Getica. I-am spus apoi că poate își revin băieții, până la urmă am câștigat multe meciuri, dar pentru el a fost dureroasă înfrângerea din Cupă.

El a luat decizia, era mai de mult setat pe chestia astia. Mi-a spus: cu orice risc, mi-o asum. El a făcut-o strict pe ideea că vrea altceva de la jocul echipei” – a dezvăluit Florin Manea la ProSport LIVE.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Rapid 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.