Razvan Marin, jucator Standard Liege
Razvan Marin, jucator Standard Liege

Echipa lui Răzvan Marin, Standard Liege, ia startul în grupa J din UEFA Europa League. Vicecampionii Belgiei vor avea o misiune destul de complicată în tentativa de a prinde un loc în 16-imi. Sevilla, FC Krasnodar și Akhisarspor sunt celelalte echipe din grupe.

Grupa J: program, rezultate, clasament

20 septembrie, ora 19:55 Sevilla – Standard Liege  5-1
20 septembrie, ora 19:55 Akhisarspor – Krasnodar  0-1

04 octombrie, ora 22:00 Krasnodar – Sevilla
04 octombrie, ora 22:00 Standard Liege – Akhisarspor

25 octombrie, ora 22:00 Standard Liege – Krasnodar
25 octombrie, ora 22:00 Sevilla – Akhisarspor

08 noiembrie, ora 19:55 Krasnodar – Standard Liege
08 noiembrie, ora 19:55 Akhisarspor – Sevilla

29 noiembrie, ora 19:55 Krasnodar – Akhisarspor
29 noiembrie, ora 22:00 Standard Liege – Sevilla

13 decembrie, ora 19:55 Sevilla – Krasnodar
13 decembrie, ora 19:55 Akhisarspor – Standard Liege

Cote și ponturi la pariuri sportive Grupa J

Locul 7 în La Liga stagiunea trecută, Sevilla este favorita caselor de pariuri la câștigarea grupei J. Andaluzii au primit o cotă de 1.42, una extrem de atractivă dacă luăm în considerare forța echipei antrenate de Pablo Machin. Următoarele pe lista favoritelor sunt Standard și FK Krasnodar, care au fost puse pe picior de egalitate de casele de pariuri. Ambele au primit cota 7.50 pentru a câștiga grupa J.

Cote pentru câștigarea grupei J
FC Sevilla – 1.42
Standard Liege – 7.50
FK Krasnodar – 7.50
Akhisarspor – 9.00

Egalitatea dintre belgieni și ruși se păstrează și în ceea ce privește posibilitatea ieșirii din grupe. Echipa lui Răzvan Marin a primit cota 2.30 pentru a termina pe unul dintre primele două locuri. În acest caz, Sevilla are o cotă care nici nu merită să fie luată în seamă, poate doar pentru a vă rotunji câștigul – 1.11.

Cote pentru ieșirea din grupă
FC Sevilla – 1.11
Standard Liege – 2.30
FK Krasnodar – 2.30
Akhisarspor – 3.00

Noul sezon din UEFA Europa League aduce în scenă câteva echipe foarte puternice din Europa, iar Sevilla este una dinte ele. Andaluzii sunt cotați cu a treia șansă la câștigarea trofeului, fiind întrecuți doar de Chelsea și de Arsenal. Cota echipei lui Pablo Machin este de 14.00. Restul echipelor sunt în cealaltă jumătate a tabloului favoritelor. Din nou Standard și FK Krasnodar au aceeași cotă pentru cucerirea unui prim trofeu european în a doua competiție intercluburi a Europei – 150.00. Surprinde faptul că și turcii de la Akhisar au primit aceeași cotă, deși în grupă sunt considerați outsideri. Trebuie să menționăm că deținătoarea Cupei Turciei se află la sezonul ei de debut în cupele europene, la zece ani de la înființarea echipei. Sezonul trecut, formația a terminat pe locul 11 în campionat.

De ce este Sevilla favorită în Grupa J

Cum spuneam, Sevilla este una dintre principalele favorite la cucerirea trofeului. Vorbim despre cea mai titrată echipă din UEFA Europa League, o formație care a cucerit trofeul de cinci ori în ultimii 13 ani. Ceea ce o transformă însă în favorita acestei grupe este faptul că reprezintă unul dintre cele mai tari campionate ale Europei. Andaluzii sunt obișnuiți din La Liga cu duelurile tari, iar niciuna dintre adversarele din grupa J nu se apropie măcar de nivelul adversarilor din campionatul Spaniei. Forma recentă este un alt argument în favoarea echipei lui Pablo Machin. În ultimele trei sezoane, echipa a jucat în grupele UEFA Champions League și de fiecare dată a reușit să se califice în faza eliminatorie. Stagiunea trecută echipa a avut chiar cel mai lung parcurs în UEFA Champions League, reușind să ajungă până în sferturile de finală.

Cine transmite Grupa J din Champions League la TV

Drepturile TV din UEFA Europa League au fost achiziționate pentru următorii trei ani de trei trusturi media de la noi din țară. Este vorba despre Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Primele două, Telekom Sport și Digi Sport vor transmite câte opt meciuri din faza grupelor. Trustul Look TV are doar două posturi de sport, ceea ce înseamnă că va transmite doar patru meciuri în fiecare seară.

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.