Suso, jucator AC Milan
Suso, jucator AC Milan

Grupa F din UEFA Europa League este una a contrastelor. Pe de o parte, avem AC Milan, o echipă de temut a Europei, care încearcă revenirea în prim plan, pe de o parte le avem pe Olympiakos și pe Betis Sevilla, două echipe care vor să pătrundă în elita fotbalului european, iar pe de altă parte o avem pe Dudelange, o echipă care scrie istorie pentru fotbalul din Luxemburg.

Grupa F: program, rezultate, clasament

20 septembrie, ora 22:00 Dudelange – AC Milan  0-1
20 septembrie, ora 22:00 Olympiakos – Betis  0-0

04 octombrie, ora 19:55 Betis – Dudelange
04 octombrie, ora 19:55 AC Milan – Olympiakos

25 octombrie, ora 19:55 AC Milan – Betis
25 octombrie, ora 19:55 Dudelange – Olympiakos

08 noiembrie, ora 22:00 Betis – AC Milan
08 noiembrie, ora 22:00 Olympiakos – Dudelange

29 noiembrie, ora 19:55 AC Milan – Dudelange
29 noiembrie, ora 19:55 Betis – Olympiakos

13 decembrie, ora 22:00 Dudelange – Betis
13 decembrie, ora 22:00 Olympiakos – AC Milan

Cote și ponturi la pariuri sportive Grupa F

Noul sezon din UEFA Europa League propune câteva dueluri extrem de interesante, iar câteva dintre ele vor fi în grupa F. Conform caselor de pariuri, două echipe se vor lupta pentru supremație în această grupă – AC Milan, cu o cotă de 1.70, respectiv Betis Sevilla, cu o cotă de 3.75.

Cote pentru câștigarea grupei F
AC Milan – 1.70
Real Betis – 3.75
Olympiakos – 4.65
Dudelange – 100.00

Reprezentante a două dintre campionatele tari ale Europei, AC Milan și Real Betis sunt considerate favorite la ieșirea din grupă. Cine mizează pe faptul că cele două vor termina pe primele două locuri, indiferent de ordine, beneficiază de o cotă de 1.85. În calculele pentru calificarea în primăvara europeană, casele de pariuri îi dau o cotă extrem de atractivă și lui Olympiakos, echipa care a dominat fotbalul grec în ultimii ani. Elenii au primit o cotă de 1.85 pentru a ieși din grupă.

Cote pentru ieșirea din grupă
AC Milan – 1.12
Real Betis – 1.65
Olympiakos – 1.85
Dudelange – 17.00

Grupa F este într-adevăr una a contrastelor. E de ajuns să ne uităm pe lista cotelor pentru câștigarea trofeului UEFA Europa League. Italienii sunt considerați favoriți numărul 4, cu o cotă de 28.00, la fel ca RB Leipzig sau Bayer Leverkusen. La cealaltă extremă se situează Dudelange, prima echipă din Luxemburg calificată în grupele unei competiții europene. Echipa care a lăsat CFR-ul acasă a primit o cotă de 3000.00 pentru câștigarea trofeului.

De ce este AC Milan favorită în Grupa F

Supremația în Grupa F va fi disputată, fără îndoială, de AC Milan și Betis. Italienii au însă un mic avantaj, dat de experiența lor europeană. Echipa antrenată de Gennaro Gatusso are 18 trofee europene în palmares, între care 7 titluri ale Ligii Campionilor, 5 Supercupe ale Europei și 4 titluri intercontinentale. Problemele financiare au făcut ca diavolii roșii să lipsească timp de patru sezoane din competițiile europene. S-au întors sezonul trecut în UEFA Europa League și au avut un parcurs remarcabil. Au trecut de Craiova și de Skhendija în preliminarii, apoi au terminat pe primul loc într-o grupă cu Austria Viena, Rijeka și AEK Atena. În primăvara europeană, elevii lui Gatusso au trecut de Ludogoreț, înainte de a fi scoși din competiție de Arsenal Londra.

Cine transmite Grupa F din Champions League la TV

Drepturile TV din UEFA Europa League au fost achiziționate pentru următorii trei ani de trei trusturi media de la noi din țară. Este vorba despre Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Primele două, Telekom Sport și Digi Sport vor transmite câte opt meciuri din faza grupelor. Trustul Look TV are doar două posturi de sport, ceea ce înseamnă că va transmite doar patru meciuri în fiecare seară.

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.