Claudiu Keseru, jucator Ludogoret
Claudiu Keseru, jucator Ludogoret

Colonia de români de la Ludogoreț luptă pentru calificarea în primăvara UEFA Europa League în grupa A. Campioana Greciei nu va avea o misiune ușoară. Bayer Leverkusen, FC Zurich și AEK Larnaca îi vor fi adversare în grupa A.

Grupa A: program, rezultate, clasament

20 septembrie, ora 22:00 AEK Larnaca – Zurich  0-1
20 septembrie, ora 22:00 Ludogoreț – Bayer Leverkusen  2-3

04 octombrie, ora 19:55 Bayer Leverkusen – AEK Larnaca
04 octombrie, ora 19:55 Zurich – Ludogoreț

25 octombrie, ora 19:55 Zurich – Bayer Leverkusen
25 octombrie, ora 19:55 AEK Larnaca – Ludogoreț

08 noiembrie, ora 22:00 Bayer Leverkusen – Zurich
08 noiembrie, ora 22:00 Ludogoreț – AEK Larnaca

29 noiembrie, ora 19:55 Zurich – AEK Larnaca
29 noiembrie, ora 19:55 Bayer Leverkusen – Ludogoreț

13 decembrie, ora 22:00 AEK Larnaca – Bayer Leverkusen
13 decembrie, ora 22:00 Ludogoreț – Zurich

Cote și ponturi la pariuri sportive Grupa A

Echipa lui Moți, Keșeru și Grigore este considerată de casele de pariuri cu a doua șansă la câștigarea grupei A din UEFA Europa League. Campioana ultimilor șapte ani din Bulgaria a primit cota 6.50 pentru a termina pe primul loc. Favorita tuturor este Bayer Leverkusen, ocupanta locului 5 din sezonul trecut de Bundesliga. Nemții au cota 1.37 pentru a intra în primăvara europeană de pe primul loc.

Cote pentru câștigarea grupei A
Bayer Leverkusen – 1.37
Ludogoreț – 6.50
FC Zurich – 9.00
AEK Larnaca – 12.00

În ceea ce privește calificarea în primăvara europeană, indiferent de pe ce loc, Bayer Leverkusen a primit o cotă care nici nu merită să fie luată în considerare – 1.03. Lupta pentru al doilea loc se va da între Ludogoreț și elvețienii de la FC Zurich. Bulgarii au cota 1.85, în timp ce adversarii din Țara Cantoanelor au primit cota 2.50.

Cote pentru ieșirea din grupă
Bayer Leverkusen – 1.08
Ludogoreț – 1.85
FC Zurich – 2.50
AEK Larnaca – 4.25

Bayer Leverkusen este una dintre principalele favorite la câștigarea trofeului UEFA Europa League. Nemții sunt capi de serie numărul 4, dacă este să împrumutăm o expresie din tenis, cu o cotă de 28.00. Doar Chelsea, Arsenal și Sevilla sunt mai bine cotate decât echipa lui Heiko Herrlich, iar Leipzig și AC Milan au fost plasate de experți la același nivel. În schimb, Ludogoreț are nevoie de o minune pentru a cuceri titlul european. Experții din pariuri le-au oferit o cotă de 150.00.

De ce este Bayer Leverkusen favorită în Grupa A

Una dintre forțele Germaniei din ultimii ani, Bayer Leverkusen încearcă să își regăsească gloria europeană. Fostă câștigătoare a Cupei UEFA, în 1988, și finalistă în Liga Campionilor, în 2002, echipa lui Heiko Herlich revine în cupele europene după un an de pauză. Asta după o serie de șapte prezențe consecutive de prezențe în Europa. Cea mai bună performanță în tot acest timp a fost prezența în optimile UEFA Champions League, în 2017.

Cine transmite Grupa A din Champions League la TV

Drepturile TV din UEFA Europa League au fost achiziționate pentru următorii trei ani de trei trusturi media de la noi din țară. Este vorba despre Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Primele două, Telekom Sport și Digi Sport vor transmite câte opt meciuri din faza grupelor. Trustul Look TV are doar două posturi de sport, ceea ce înseamnă că va transmite pentru cu meciuri în fiecare seară.

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.