Cei mai dificili jucători din istoria fotbalului
Cei mai dificili jucători din istoria fotbalului

Fotbalul este cu siguranţă cel mai practicat şi mai iubit sport de pe planetă, dar de foarte multe ori există şi lucruri mai puţin plăcute. Iar aceste lucruri se resimt de cele mai multe ori tehnicienii. Acest articol va demonsta încăodată cât de grea este meseria de antrenor.

Doar pe altSPORT.ro poţi vedea care sunt unii dintre cei mai dificili jucători din istoria fotbalului.

Antonio Cassano

Numele lui Antonio Cassano a devenit de-a lungul timpului un substantiv sinonim cu „Aşa nu!”. Deşi a fost crescut sub aripa protectoare a lui Fabio Capello, Cassano l-a dezamăgit chiar şi pe mentorul său: „Este mai fals decât banii de la monopoly” a scris Capello în autobigorafia sa. Mai mult, Cassano este probabil singurul fotbalist din istorie care a înscris şi a fost eliminat în mai puţin de un minut. Cassano se lăuda cu un ritual special înaintea meciurilor derby. Pe lângă faptul că spune că s-ar fi culcat cu peste 600 de femei, atacantul obişnuia să facă sex şi să mănânce înaintea partidelor.

Joey Barton

Acest jucător este nebun şi la propriu şi la figurat. Şi-a petrecut 77 de zile în arest din cauza volenţelor şi a faptului că l-a lovit de 20 de ori pe un bărbat în plină figură şi l-a lăsat şi fără dinţi. Deşi a evoluat în carieră la cluburi precum Man City, Newcastle United sau Marseille, Barton nu s-a făcut plăcut nicăieri. Sam Allardzce, Stuart Pearce sau Harry Redknapp, niciunul nu a reuşit să lucreze cu cel care a fost deseori considerat unul dintre cei mai buni conducători de joc şi lideri pe care i-a dat Anglia.

Mario Balotelli

Italianul ar trebui să fie probabil în capul listei celor mai indisciplinaţi jucători. Deşi a jucat atât pentru echipa naţională, cât şi pentru câteva cluburi uriaşe din Europa, atacantul nu s-a cuminţit niciodată. Sunt câteva poveşti halucinante cu Supe Mario. Una ar fi aceea în care a declarat că el ţine cu Milan deşi joacă la Inter. Declaraţia a fost taxată în finala Ligii Campionilor din 2010, atunci când fanii îl huiduiau pe Mario, deşi Inter o conducea pe Bayern cu 2-0. Cea mai celebră poveste cu Balotelli este cea în care l-a înfuriat pe Mourinho. La pauza unui meci de UCL, antrenorul lusitan care era atunci la Inter l-a rugat pe Mario să nu ia al doilea cartonaş galben deoarece este singurul atacant valid pe care îl are în lot. Mario i-a confirmat lui Jose că a înţeles, dar în minutul 46 a luat al doilea cartonaţ galben şi a fost eliminat.

Carlos Tevez

Mic, dar rău. Este zicala care i se potriveşte excelent atacantului argentinian. Pe vremea când juca la City, Tevez l-a lăsat cu gura căscată pe managerul Roberto Mancini în momentul în care a refuzat să intre pe teren într-un meci cu Bayern. Un alt moment incredibil a fost acela când, după o victorie cu rivala lui City, Manchester United, „Apaşul” a defilat cu o pancardă pe care scria „R.I.P. Fergie!”.

Luis Suarez

Uruguayanul este ca o bombă cu ceas pentru echipa sa. În ciuda faptului că este o adevărată maşinărie de goluri, Suarez îşi lasă deseori colegii în inferioritate numerică. Rămân în istorie momentele în care atacantul l-a muşcat pe Giorgio Chellini sau când l-a insultat pe Patrice Evra.

VIDEO | TOP 10 cele mai cunoscute reclame cu fotbaliști. De la Mutu până la Messi sau Ronaldo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.