Donovan ‘Tekkz’ Hunt, cel mai bun jucător de FIFA 19 din lume
Donovan ‘Tekkz’ Hunt, cel mai bun jucător de FIFA 19 din lume

Vă întrebaţi cine este şi cum arată cel mai bun jucător de FIFA 19 din lume? Ei bine, el este Donovan ‘Tekkz’ Hunt, cel care a câştigat recent Cupa Campionilor FUT, desfăşurată în România. Totul despre regele celui mai îndrăgit simulator de fotbal din lume, într-un interviu special şi care poate fi citit chiar aici, pe altSPORT.ro

Donovan ‘Tekkz’ Hunt a câştigat pentru al doilea an consecutiv primul sezon de FUT Champions Cup, doar că, de această dată, a făcut-o într-o manieră dominantă. Tekkz l-a distrus în finală cu un neverosimil scor de 7-1 (3-0, 4-1) şi a plecat acasă cu premiul în valoare de 50000 de dolari. Pentru puştiul minune, mai important decât banii sunt trofeul şi cele 1500 de puncte Global Series.

Cine este Donovan ‘Tekkz’ Hunt

Anul trecut, Tekkz a explodat pe scena gamingului, câştigând primul său turneu, FUT Champs de la Barcelona, la vârsta de doar 16 ani. Cu toate acestea, Tekkz nu a reuşit să îşi menţină forma bună şi în restul anului.

După ce a semnat un contract uriaş, cu cei de la F2 Freestylers, pe umerii lui Hunt a apărut o presiune şi mai mare, care părea greu de suportat. El a trecut însă cu brio peste acest moment şi a făcut spectacol în România la FUT Champions Cup.

4-2-3-1, cel mai bun sistem de joc în FIFA 19

4-2-3-1 a fost subiectul preferat al celor care au jucat FIFA 19 în turneul de la Bucureşti. Formaţia campionului a fost una devastatoare avându-i în faţa pe legendarul Pele, „grăsuţul” Ronaldo, Eusebio şi multiplul Balon de Aur Cristiano Ronaldo. Cine nu și-ar dori o asemenea echipă?!

FIFA 19 favorizează skillerii

Una dintre principalele calităţi ale lui Tekkz este că, de când a debutat, a demonstrat nişte abilităţi incredibile în stitlul lui de joc. Acesta este şi motivul pentru care cei de la F2 Freestylers au decis să îl semneze. Stitlul de joc spectaculos i s-a potrivit de minune lui Tekkz, acest lucru făcându-l pe David Bytheway, un fost jucător de legendă al FIFA, să declare următoarele cuvinte: „Nu cred că am văzut un atac mai imprevizibil decât cel folosit de Tekkz”.

O zi de neuitat

Donovan a declarat că ziua în care a câştigat trofeul a fost cea mai frumoasă zi din viaţa lui şi că tot premiul i l-a oferit mamei sale pentru pleca în vacanţă. În plus, din banii care i-au mai rămas din acel premiu și-a cumpărat abonament pe tot sezonul la meciurile lui Liverpool.

„Întotdeauna mi-am dorit să joc FIFA. Iubesc fotbalul şi iubesc antrenoratul aşa că am decis să urmez cursurile unei şcoli de antrenori, dar eram sigur că pot face ceva important şi jucându-mă FIFA. Aşa că am ales să fac ce îmi place şi să investesc ore în jocurile video. A meritat!

Pentru mine, mama înseamnă enorm. Îi voi plăti vacanţa la care visa în San Francisco. Visează să meargă acolo de când avea 4 ani. În plus, îmi voi cumpăra bilete pentru tot sezonul mie şi lui tata la meciurile de pe Anfield Road ale echipei noastre preferate, Liverpool F.C” , a declarat Donovan „Tekkz” Hunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.