Aliji, Nistor, jucători la Dinamo, în Liga I
Aliji, Nistor, jucători la Dinamo, în Liga I

Dinamo s-a reunit, a bifat un transfer în această săptămână și continuă să caute jucători pentru a-și întări lotul pentru sezonul următor. „Câinii” lui Eugen Neagoe sunt aproape de a bate palma cu un alt jucător cu meciuri multe în Liga I.

Dinamo l-a luat deja pe Andrei Sin, dar nu se oprește aici. După plecările numeroase care au avut loc în această vară, urmate de alte despărțiri, echipa din Ștefan cel Mare este obligată să-și întărească serios lotul dacă vrea să emită pretenții în sezonul următor.

Conform sport.ro, Dinamo a reînceput negocierile pentru Lukacs Bole. Fotbalistul maghiar a plecat, în vara lui 2017, în țara sa natală pentru a evolua la Ferencvaros. În sezonul care tocmai s-a încheiat, Lukacs Bole a fost unul dintre cei mai importanți jucători din lot, a jucat 25 de meciuri în prima ligă și a cucerit titlul în Ungaria.

Deși a avut evoluții apreciate stagiunea 2018/2019, mijlocașul de bandă de 29 de ani își va încheia contractul la finalul lunii cu Ferencvaros, iar oficialii clubului i-au transmis că nu îi vor mai prelungi înțelegerea și că va trebui să-și caute echipă în această vară.

Lukacs Bole e dorit insistent de Florin Prunea, alături de care a mai colaborat și la Poli Iași. Însă Dinamo nu este singura echipă interesată de serviciile mijlocașului maghiar. Și fosta sa echipă, Poli Iași, este interesată de o eventuală revenire a lui Bole.

Sursa citată susține că mijlocașul și-ar dori un transfer la Dinamo și că, în această săptămână, cele două părți se vor întâlni pentru a pune la punct toate detaliile unei viitoare înțelegeri.

  • Lukacs Bole este evaluat la 700 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo 

 

Lukacs Bole
Lukacs Bole

Plecări pe bandă rulantă de la Dinamo. „Câinii” au refuzat să plătească o sumă infimă și au renunțat la unul dintre cei mai promițători jucători din Liga I

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.