Devis Mangia, antrenor la U Craiova, în Liga I
Devis Mangia, antrenor la U Craiova, în Liga I

Devis Mangia s-a despărțit, săptămâna trecută, după aproximativ două sezoane petrecute pe banca Universității Craiova. Antrenorul a oferit un amplu interviu în presa din Italia în care a vorbit și despre perioada petrecută la gruparea olteană.

În sezonul trecut, Devis Mangia a cucerit Cupa României alături de Universitatea Craiova, însă acum, după patru meciuri consecutive fără victorie, italianul a plecat de pe banca oltenilor.

„Despărţirea de Craiova a fost o decizie de comun acord. M-am simţit foarte bine acolo, dar am considerat că în acel moment este cea mai bună decizie pentru toată lumea. Am lăsat echipa pe locul 3 şi într-o situaţie bună din punct de vedere financiar” , a declarat Devis Mangia.

Întrebat despre planurile sale de viitor, antrenorul italian a dezvăluit că n-are de gând să stea prea mult pe bară și că speră să revină cât de curând la conducerea unei noi echipe: „Mă voi odihni câteva luni, apoi vom vedea. Nu exclud nicio ofertă de la nicio echipă, vom vedea ce oportunităţi se vor ivi”.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.