Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, în Liga I
Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, în Liga I

Ionuț Negoiță a recunoscut că vrea să renunțe la pachetul majoritar pe care-l deține la Dinamo și a dezvăluit că este pregătit să accepte o ofertă de 3 milioane de euro pentru 51% din acțiunile clubului.

Mircea Rednic este unul dintre cei interesați de achiziționarea pachetului majoritar la Dinamo, însă, conform telekomsport.ro, în spatele antrenorului s-ar afla un miliardar belgian de 72 de ani, Roland Duchâtelet (72 de ani).

Cannot find required Table

Cei doi sunt foarte buni prieteni, iar jurnaliștii belgieni scriu că Duchâtelet are o avere estimată la 1,2 miliarde de euro și deține cluburile de fotbal Ujpest (Ungaria) și Charlton Athletic (Anglia). Acum, omul de afaceri este pregătit pentru a intra și în fotbalul românesc.

Singura problemă pentru care nu se oficializează înțelegerea vine tot de la Negoiță, care, în momentul de față, nu le poate asigura lui Rednic și lui Duchâtelet o situație concretă asupra planului financiar al clubului.

Roland Duchâtelet
Roland Duchâtelet

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo 

Rednic n-a mai suportat și l-a distrus pe Negoiță. Declaraţii explozive făcute de fostul antrenor al „câinilor”: „Păi, aşa prost să fiu?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.