Dennis Man, Florinel Coman, jucători la FCSB, în Liga I
Dennis Man, Florinel Coman, jucători la FCSB, în Liga I

Săptămâna trecută, presa internațională a scris despre interesul lui PSV pentru serviciile lui Dennis Man. Batavii erau pregătiți să ofere 10 milioane de euro în schimbul mijlocașului, care ar fi devenit jucătorul cel mai bine vândut din istoria FCSB-ului.

Lucrurile s-au schimbat între timp, iar acum voetbalprimeur.nl notează că PSV s-a reorientat către un jucător mult mai tânăr decât Dennis Man. Conform portughezilor de la A Bola, oficialii clubului olandez au pregătit o ofertă de 20 de milioane de euro pentru jucătorul de 17 ani al celor de la Benfica, Umare Embalo: 15 milioane sumă fixă, iar alte 5 milioane de euro din bonusuri de performanță.

Participă și tu la concurs! Poți câștiga 100 RON dacă ghicești scorul la FCSB – Craiova. Click AICI

Deși a făcut o ofertă greu de refuzat pentru tânărul mijlocaș, PSV are mare concurență pentru a obține semnătura jucătorului. Tot A Bola scrie că Manchester United și Real Madrid s-au interesat și ele de serviciile lui Umaro Embalo.

Jurnaliștii olandezi notează faptul că Dennis Man se află și el pe lista lui PSV, iar șansele sale de a ajunge în Eredivisie vor crește doar dacă Embalo nu se va înțelege cu oficialii din Eindhoven.

Concurs FCSB – U Craiova. Câștigă unul dintre cele trei premii de 100 RON

Bombă pe piaţa transferurilor. Man bate recordul lui Stanciu şi devine cel mai scump jucător vândut de FCSB. Unde îl dă Becali

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.