Peluza Nord Rapid
Peluza Nord Rapid

Sâmbătă, Rapid va disputa ultimul meci din istoria sa pe actuala arenă din Giulești, aceasta urmând să intre apoi în procesul de remodernizare pentru EURO 2020. Va fi totodată meciul oficial de retragere pentru Daniel Pancu, una dintre legendele clubului alb-vișiniu.

Cele două evenimente majore au creat vâlvă în rândul fanilor rapidiști și e de așteptat ca la ora jocului cu Înainte Modelu să avem parte de un stadion plin pe Giulești.

De ce Rapid e una dintre cele mai iubite echipe

Călcîia Săndel, unul dintre cei mai devotați fani rapidiști, și-a anunțat prezența la meci prin intermediul contului său de Facebook. Omul care a cheltuit 3.000 de euro și a lucrat timp de nouă luni la construirea unei machete a stadionului Giulești doar cu ajutorul cheițelor de la dozele de suc și de bere vine la meci tocmai de la Madrid, acolo unde locuiește, la 4.000 de kilometri distanță față de București. Rapidistul va fi însoțit de alți doi prieteni de-ai săi. Devotamentul său față de Rapid a fost anul trecut subiect și pentru PRO TV, care a realizat un material video cu fanul giuleștean.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Rapid 

Anunțul său a pornit nebunia în rândul fanilor giuleșteni pe rețelele de socializare, iar aceștia au început să se mobilizeze pentru a fi prezenți în număr cât mai mare sâmbătă.

Prima reacție a lui Pancu după victoria cu Slobozia. Cuvinte superbe despre fanii giuleșteni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.