Daniel Pancu, Rapid
Daniel Pancu, Rapid

Ajuns la 41 de ani, Daniel Pancu se pregătește pentru o nouă etapă în cariera sa, cea de antrenor. Iar primul pas în această postură are onoarea să-l facă tocmai la clubul față de care și-a demonstrat atașamentul necondiționat.

Plecările lui Daniel Niculae, Constantin Schumacher și Vasile Maftei au fost asociate de către unii suporteri ai Rapidului și cu Daniel Pancu.

Conflictul cu Daniel Niculae

Daniel Niculae a avut disensiuni cu doi dintre oamenii care au putere de decizie, Ovidiu Burcă și avocatul Andrei Nicolescu, disensiuni în urmă cărora a decis să plece de la club. Pe Pancu s-a supărat pentru că nu l-a susținut în acest conflict. Totuși, din momentul când s-a alăturat proiectului și până în prezent, Daniel Pancu nu și-a arătat niciodată interesul pentru partea administrativă, declarând în repetate rânduri că principalul său scop este acela de a fi alături de staff și de jucători. Apoi, ruptura definitivă dintre Pancu și Niculae s-a produs exclusiv la dorința celui din urmă.

Plecările lui Schumacher și Maftei

Demiterea lui Constantin Schumacher a venit mai degrabă în mod natural decât forțat. Rapid a trecut la următorul nivel începând din acest sezon, iar jocul nu funcționa conform așteptărilor.

Deranjat de această decizie, Vasile Maftei a decis să-și rezilieze contractul cu Rapid, deși cu numai o săptămână înainte declara că ultimul său vis este să aducă echipa din Giulești în Liga 1.

Cu ce s-ar alege rapidiștii dacă și Pancu ar reacționa precum Niculae sau Maftei?

Acum, rapidiștilor, imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă și Daniel Pancu ar spune de mâine: „Stop, nu mai rămân la Rapid”

Daniel Pancu a contribuit la șase trofee în istoria clubului, a marcat goluri de poveste, a trăit drame și bucuri nemărginite, și-a luat bani, însă, cel mai important este că a avut curajul de a răspunde prezent atunci când echipa s-a aflat în cele mai grele momente.

Astăzi, 4 octombrie 2018, Pancu a devenit mai important ca niciodată atât pentru rapidiștii care îl susțin, cât și pentru puținii care îl critică. Pancu nu este antrenor. Nu este director tehnic. Nu mai este nici jucător. Este omul datorită căruia voi, rapidiștii, veți fi pe stadion său vă veți uita de acasă și la următorul meci.

Un Rapid fără Daniel Pancu la ora actuală este precum un tren fără șine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.