Duel din timpul meciului Hertha Berlin - Bayern Munchen. Germania - Bundesliga
Duel din timpul meciului Hertha Berlin - Bayern Munchen. Germania - Bundesliga

Mijlocul de săptămână este rezervat cupelor în toate campionatele importante ale Europei. Este cazul și în Germania, unde este programată faza 16-imilor. Cele mai interesante meciuri le veți putea urmări în direct la Telekom Sport și la Digi Sport.

Darmstadt – Hertha LIVE VIDEO. Duel savuros în Cupa Germaniei

Unul dintre meciurile cele mai echilibrate din 16-imile Cupei Germaniei le aduce față în față pe Darmstadt și pe Hertha Berlin. Deși gazdele joacă doar în al doilea eșalon din fotbalul german, reprezintă o echipă de speriat. Are multe sezoane petrecute în Bundesliga și o vastă experiență în Cupă. Sezonul acesta, echipa lui Schuster a mai avut de trecut de un singur tur până acum. A învins-o cu 1-0 pe Magdeburg. De cealaltă parte, Hertha Berlin a trecut în turul anterior de Eintracht Braunschweig, scor 2-1.

Darmstadt – Hertha LIVE VIDEO. Duel savuros în Cupa Germaniei

Oaspeții sunt mari favoriți au duelului de marți. Hertha a avut un start de sezon excelent și doar rezultatele contradictorii din ultima perioadă au făcut să nu se regăsească pe podium. Patru victorii, patru remize și o singură înfrângere este palmaresul elevilor lui Pau Dardai în actualul sezon. Seria cea mai recentă arată patru meciuri fără înfrângere și trei remize cosecutive. După victoria fulminantă cu Bayern Munchen, scor 2-0, a urmat un 0-0 cu Mainz, un 1-1 cu Freiburg și un 2-2 cu Borussia Dortmund. Aceste rezultate au făcut ca Hertha să cadă pe locul 6 în clasament, la un punct de podium și cinci puncte de liderul Borussia.

De cealaltă parte, Darmstadt este în revenire de formă, după o perioadă mai proastă la milocul sezonului. A scos patru puncte din ultimele două etape, după 1-1 cu Jahn Regensburg și 2-0 cu Greuther Furth, și a pus astfel capăt seriei de patru înfrângeri consecutive. Darmstadt a acumulat astfel 14 puncte și se regăsește pe locul 12 în clasamentul din 2.Bundesliga, la cinci puncte de locurile de promovare. Nici terenul propriu nu a reprezentat vreun mare avantaj pentru elevii lui Dirk Schuster în acest sezon. În șase meciuri acasă, echipa a înregistrat trei victorii, o remiză și două înfrângeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.