Cum ne alegem cele mai bune cote la pariuri sportive
Cum ne alegem cele mai bune cote la pariuri sportive

Ca să câștigi la pariuri sportive ai nevoie de o intuiție grozavă, însă și de o analiză pe măsură. Trebuie să știi totul despre echipele pe care pariezi dacă vrei să obții un profit constant. În următoarele rânduri îți voi arăta pașii simpli pe care trebuie să-i urmezi pentru  a găsi cele mai bune cote la pariuri sportive.

Cum ne alegem cele mai bune cote la pariuri sportive

În primul rând, trebuie să determini ce tip de parior ești. Dacă ai de fiecare dată puțini bani în portofel și cu 2-3 lei încerci să câștigi un bilet cu 15-20 de meciuri, te invit să-mi urmărești pronosticurile oferite la bilet bonus dublu Andrei Dumitru. În fiecare sâmbătă și duminică aleg 20 de cote de minimum 1.25 pentru a forma astfel de bilete. Desigur, fiecare meci este atent analizat, astfel că șansele de câștig sunt decente.

Dacă dispui de un buget ceva mai consistent la pariuri, poți încerca Biletul Zilei Andrei Dumitru. La această rubrică îți ofer maximum trei cote pe bilet, care împreună dau un curs final de 2.00-2.50. În comparație cu biletul bonus dublu, acest bilet este oferit zilnic și are șanse mult mai mari de câștig. Pe aceeași idee funcționează și Cota 2 Andrei Dumitru, unde siguranța este cuvântul de ordine. Aleg doar cele mai clare pronosticuri ale zilei, fie că vorbim despre pariurile pe favorite ori despre pariurile pe goluri. Un alt avantaj ar fi că întotdeauna îți prezint doar variantele clasice, precum „1 solist”, „Peste 2,5” sau „GG”. În acest mod vei putea juca biletele mele la orice agenție, fără să fii nevoit să-ți deschizi un cont online. Iar pentru a da credit pronosticurilor pe care ți le ofer în cadrul acestor rubrici, trebuie să-ți mai spun că toate aceste bilete sunt jucate personal de mine.

Pe andrei-dumitru.ro gasesti intotdeauna cote castigatoare la pariuri online
Pe andrei-dumitru.ro gasesti intotdeauna cote castigatoare la pariuri online

Iată cele trei facilități de bază pe care ți le propun pe site-ul meu. Bineînțeles că pe lângă ele găsești zilnic zeci de pronosticuri jucate individual sau luate pe același bilet, dar și informații utile dedicate începătorilor din lumea pariurilor sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.