Cum arată acum NBA 2K19 și cum a evoluat grafica în ultimii 20 de ani
Cum arată acum NBA 2K19 și cum a evoluat grafica în ultimii 20 de ani

Cel mai celebru simulator de baschet îşi surprinde fanii şi în acest an. NBA 2K19 va fi un nivel superior în comparaţie cu predecesorii săi din ultimii 20 de ani. Jocul este valabil pentru platformele Microsoft Windows, Nintendo Switch, Playstation 4 şi Xbox One.

În fiecare an, NBA 2K surprinde fanii baschetului. Anul 2019 nu face nici el excepţie. NBA 2K19 pregătește ceea ce v-ați aștepta de la franciză: mecanică de bază accesibilă dar adâncă, care deseori funcționează bine și care tremură uneori. Dincolo de aceste probleme, există un set complet de modalități de a vă bucura de sport, grație unui pachet robust de moduri de joc. Din nefericire, microtranzacțiile se ridică peste tot, la fel ca și jocul de anul trecut, cu un sistem problematic de monedă virtuală. Cu toate acestea, 2K19 rămâne o reprezentare admirabilă a baschetului în sine.

Gameplay

NBA 2K19 este o simulare de suflet a baschetului. Ca și în cazul jocurilor anterioare, aveți controlul aproape complet asupra picioarelor, a mingii ș ai manevrelor defensive cu schema Pro Stick care pune ambele stick-uri analogice în utilizare. Majoritatea jocului stă în mâinile voastră. De la tactică, unde puteţi controla întreaga echipă sau doar un singur jucător.

Surprize

NBA 2K19 are avantajul de a include personalități de top din mediile sportive profesioniste; acest lucru îl include pe celebrul reporter David Aldridge și vocea legendară a a sportivului Kevin Harlan. Coloana sonoră este asigurată artistul hip-hop Travis Scott, include câteva din propriile sale cântece împreună cu alți artiști / grupuri precum SOB x RBE, Migos, P-Lo și Toro y Moi, pentru o atmosferă distractivă pe tot parcursul jocului.

Game mode

În ceea ce priveşte modurile de joc, MyCareer este din nou în lumina reflectoarelor. Poţi să îţi creezi propriul jucător şi să îi atribui calităţile fizice şi tehnice. Mai mult, îți poţi personaliza jucătorul cu tatuaje şi accesorii vestimentare. Pentru cei care se ocupă de colectarea și construirea unei echipe de fantezie, modul MyTeam este o altă cale de a juca mingea. Aici începeți cu o bază modestă de jucători de la câteva pachete de cărți pentru a crea o linie, apoi folosiți-le în scenarii de provocări și jocuri împotriva echipelor NBA. Veți câștiga monede MT, o monedă câștigată numai prin joc, care este folosit pentru a achiziționa pachete suplimentare de carduri.

Dar pentru că puteți cumpăra pachete de cărți cu VC, o mulțime de grindă poate fi subcotată. În afară de asta, un strat suplimentar de obiective este stabilit pentru a câștiga jetoane care vă oferă opțiuni pentru a ridica stele NBA din trecut. Este o investiție semnificativă în timp, dar este bine să profitați la maximum de ceea ce vă oferă în circumstanțele neobișnuite ale modului.

Concluzie

Dacă doriți să vă scufundați în sport și cultură, NBA 2K19 vă acoperă cu o mulțime de conținut. Dar chiar și acest lucru are limitările sale după mai mulți ani de iterații. Deși cei care doresc să se înghesuie pentru totul vor fi răsplătiți în cele din urmă, sistemul VC continuă să fie exploatat. Dar există o mulțime de distracție de a fi avut în NBA 2K19 în ciuda defectelor sale, mai ales dacă aveți o dragoste puternică pentru sport.

Evoluția jocului FIFA. Cum arăta în 1994 și cum se joacă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.