Hearthstone
Hearthstone

Hearthstone sau Hearthstone: Heroes of Warcraft este unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Cum a fost posibil acest lucru? Toate detaliile despre jocul online produs de Blizzard Entertainment, doar în acest articol.

Hearthstone: cheia succesului

Hearthstone este un joc video gratuit care poate fi jucat online de cărți colecţionabile, dezvoltat și publicat de Blizzard Entertainment. După ce a fost lansat în întreaga lume pe 11 martie 2014, Hearthstone se bazează pe existența cunoştinţelor din Warcraft, folosind aceleași elemente, personaje și relicve.

A fost lansat pentru Microsoft Windows și MacOS, cu suport pentru dispozitivele iOS și Android care au fost adăugate mai târziu. Jocul include jocul cross-platform, permițând jucătorilor de pe orice dispozitiv acceptat să concureze între ei, limitat numai de limitele contului geografic.

Jocul este un joc de cărți pe bază de turnuri între doi adversari, folosind punți construite de 30 de cărți împreună cu un erou selectat, cu o putere unică. Jucătorii folosesc cristalele lor mana limitate pentru a folosi abilități sau a convoca minioni care să atace adversarul, cu scopul de a reduce starea de sănătate a adversarului la zero.

Meciurile câștigătoare și misiunile compeltate aduc aur în joc, care este de fapt o recompensă sub formă de cărți noi și alte premii. Jucătorii pot cumpăra apoi pachete de carduri noi prin aur sau microtranzacții pentru a personaliza și îmbunătăți puterile lor.

Jocul include mai multe moduri de joc, inclusiv meciuri casual și ranked, precum și aventuri pentru un singur jucător. Conținutul nou pentru joc implică adăugarea de noi seturi de cărți și de gameplay, care iau forma fie unor pachete de expansiune, fie unor aventuri care recompensează jucătorul cu carduri de colecție după terminarea lui.

Conceptul de joc Hearthstone

Spre deosebire de alte jocuri dezvoltate de Blizzard, Hearthstone a fost un joc experimental dezvoltat de o echipă mai mică bazată pe aprecierea jocurilor de cărți de colecție de la companie. Jocul a fost conceput pentru a evita capcanele altor jocuri de cărți de colecție digitale prin eliminarea oricărei posibile piese de la un adversar în timpul rândului jucătorului și prin replicarea simțirii jocului de cărți fizice în interfața cu utilizatorul jocului. Multe dintre concepte, precum și activele artistice s-au bazat pe cele publicate anterior în World of Warcraft Trading Card.

Jocul a primit reacţii în mod favorabil de către critici și are un succes financiar pentru Blizzard, făcând până în august 2017, 40 de milioane de dolari pe lună.  În mai 2017, Blizzard a raportat peste 70 de milioane de jucători Hearthstone. Jocul a devenit popular în eSport, cu turnee de premii în bani găzduite de Blizzard și alți organizatori.

Premii încasate de Hearthstone

În 2013, Forbes i-a acordat lui Hearthstone premiul pentru cel mai bun joc de cărţi digitale. La The Game Awards 2014, Hearthstone a primit premiul pentru cel mai bun joc mobile. În acelaşi an, GameSpot i-a acordat lui Hearthstone premiul pentru jocul mobile al anului. La premiile BAFTA din 2014, Hearthstone a primit titlul de cel mai bun joc multyplayer, iar la premiile NAVGTR 2014 Hearthsone a cucerit premiul Game, Stragey (Dan Eggren).

Fortnite. Jocul fenomen al momentului

TOP 10 cele mai bune canale de gaming de pe YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.