Echipa CSA Steaua. Romania - Liga 4
Echipa CSA Steaua. Romania - Liga 4

Finalul de săptămână programează un derby de tradiție în Liga a 4-a. CS Dinamo și CSA Steaua se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 15:00, în etapa a șaptea din al patrulea eșalon al României.

CS Dinamo – CSA Steaua LIVE VIDEO

Echipa Armatei încearcă să își continue parcursul perfect din acest sezon. Rămasă fără un adversar pe măsură, CSA Steaua pare să aibă o misiune destul de simplă în tentativa de a o urma pe Rapid în Liga a 3-a. Echipa are șase victorii până acum, din tot atâtea meciuri disputate. Iar golaverajul arată 26 de goluri marcate și niciunul primit. De cealaltă parte, Dinamo are în palmares cinci victorii și o remiză, tot cu 26 de goluri marcate și 6 goluri primite. Echipa din Ștefan cel Mare stă pe locul secund în clasament, la două puncte în spatele adversarei de sâmbătă.

Roș-albaștrii par să fi trecut cu bine peste ratarea promovării în sezonul trecut. De la începutul sezonului le-au învins pe ACS Carmen București (3-0), AFC Vis de București (3-0), ACS Bucharest United (3-0), AS Romprim (3-0), CS Progresul (1-0) și pe ACS Unirea Politehnica (10-0). În cealaltă tabără, singurul pas greșit din acest sezon a venit în meciul cu AFC Comprest GIM. S-a întâmplat în etapa a 2-a, scor 2-2. În rest, au căzut victime dinamoviștilor următoarele echipe: AS Tricolor (1-0), AFC Asalt (5-0), CS Carmen (2-1), AFC Vis de București (12-0) și Bucharest United (4-3).

CS Dinamo – CSA Steaua LIVE VIDEO

Pentru roș-albaștri, meciul de sâmbătă este menit să le dea un moral de fier pentru restul sezonului. Mai ales că au de luat o revanșă față de rivali. Sezonul trecut, Dinamo a fost una dintre puținele echipe care au reușit să îi pună piedică Stelei în drumul spre promovare. Oricum, nu că ar conta foarte mult. La finalul sezonului, primele patru clasate vor întra într-un minicampionat, iar fiecare va juca cu fiecare. Punctele se vor reseta, iar echipele vor pleca cu trei, două, unul sau niciun punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.