Gică Craioveanu, U Craiova
Gică Craioveanu, U Craiova

Mai puțin de două zile au rămas până la confruntarea dintre FCSB și U Craiova, programată duminică seara, pe Arena Națională. 

Oltenii vin la acest meci fără Elvir Koljic, dar cu un punct avans în clasament. Gică Craioveanu s-a supărat pe Helmuth Duckadam, după ce președintele de imagine de la FCSB a atacat clubul din Bănie în repetate rânduri. Craioveanu a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Craioveanu l-a pus la punct pe Duckadam înainte de FCSB – U Craiova

 Participă și tu la concurs! Poți câștiga 100 RON dacă ghicești scorul la FCSB – Craiova. Click AICI 

„Domnule Duckadam, legendo, vă respectăm enorm pentru tot ceea ce ați realizat pentru fotbalul românesc, pentru imaginea pe care ați reușit s-o creați peste hotare. Însă este a doua oară când ne atacați public și consider că este prea mult. Stop. Vă rog să respectați clubului Universitatea Craiova, suporterii ei care țin vii toate stadioanele din România prin prezența lor numeroasă. Dinspre Craiova nu s-a vorbit niciodată urât vizazi de FCSB sau Steaua, așa că ne-am dori ca și dumneavoastră să ne respectați din acest punct de vedere și fiecare club să-și vadă de drumul lui.

Consider că suntem singura echipă din țară care își respectă în totalitate legendele, are grijă de ele și sunt în permanență aproape de club, jucători, staff tehnic și suporteri. Suntem o echipă care s-a bătut cu voi toată viața, implicit mi se pare de-a dreptul deranjant să spuneți: „cine e Craiova?”. Domnule Duckadam, noi suntem primii care au pus România pe harta fotbalului european. Restul e tăcere. Să lăsăm fotbalul și fair-play-ul să vorbească”– a scris Gică Craioveanu pe contul său de Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.