UEFA Champions League trofeu
UEFA Champions League trofeu

Marți, 18 septembrie, se dă startul celui mai așteptat sezon din UEFA Champions League. unul în care premiile sunt mai mari ca niciodată, iar competiția echilibrată.

Campioana ultimilor trei ani, Real Madrid, va avea o misiunea dificilă în a-și păstra coroana. Barcelona, PSG, Manchester City, Juventus… multe echipe îi amenință supremația. Obiectivul tuturor este finala de la Madrid, pe stadionul Wanda Metropolitano, la 1 iunie 2019.

Cote și ponturi la pariuri UEFA Champions League

În acest sezon, mai mult ca niciodată, vom avea parte de foarte multe dueluri puternice încă din faza grupelor. Câte patru echipe din Spania, Germania, Anglia și Italia, trei din Franța, două din Rusia și câte una din Portugalia, Ucraina, Belgia, Turcia și Cehia se vor lupta pentru marele trofeu. Concurența e mai mare ca niciodată în faza grupelor.

Cote câștigătoare Liga Campionilor

Câștigătoare a patru dintre ultimele cinci trofee din UEFA Champions League, Real Madrid este considerată doar a cincea favorită la câștigarea trofeului. Plecarea lui Ronaldo la Juventus a cauzat acest lucru, dovadă că Bătrâna Doamnă este cotată cu a treia șansă. Manchester City este principala favorită, urmată de Barcelona. Poziția a patra pe lista caselor de pariori este a lui PSG.

Cote pariuri castigatoare UEFA Champions League 2018-2019
Cote pariuri castigatoare UEFA Champions League 2018-2019

Cote golgheteri UEFA Champions League

Golgheterul ultimelor ediții din UEFA Champions League, Cristiano Ronaldo are acum doar a doua cotă în cursa pentru titlul de cel mai bun marcator. S-a integrat greu la Juventus și performanțele sale la finalizare au lăsat de dorit. De aceea a primit cota 7.00. Favoritul caselor de pariuri este Lionel Messi, cu o cotă de 6.00. Aguero de la Manchester City și Lewandowski de la Bayern Munchen au mai primit cote sub 10.00, în timp ce Neymar este doar al 6-lea pe listă, cu o cotă de 15.00.

Surprinde să îl vedem pe Radamel Falcao atât de jos pe listă, cu o cotă de 100.00 pentru a deveni golgheter. La fel în cazul unor jucători ca Paolo Dybala, Alexis Sanchez sau David Silva. De la Real Madrid, cel mai sus pe listă este Gareth Bale, cu o cotă de 18.00.

Cote golgheteri UEFA Campions League 2018-2019
Cote golgheteri UEFA Campions League 2018-2019

Pariuri speciale în UEFA Champions League

Echipele din Premier League sunt favorite să câștige trofeul în acest sezon. Cota 2.90 ca cea care ridică trofeul să se aleagă dintre Man City, Liverpool, Man United și Tottenham. Cine mizează că Spania va fa câștigătoarea ediției din acest an, beneficiază de o cotă de 3.35. Urmează Italia pe listă, Franța și Germania. Toate au cote mai mici ca 10.00. Apoi, în spatele lor, cotele cresc abrupt, în condițiile în care niciuna dintre cele 10 națiuni reprezentate nu are mai mult de două echipe.

Cote natiune castigatoare UEFA Champions League 2018-2019
Cote natiune castigatoare UEFA Champions League 2018-2019

Oferta de pariuri pentru prima etapă din Liga Campionilor

Cote pariuri prima etapa UEFA Champions League 2018-2019

Cote pariuri prima etapa UEFA Champions League 2018-2019 2
Cote pariuri prima etapa UEFA Champions League 2018-2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.