Antonio Sefer
Antonio Sefer

Rapid va semna în cursul acestei săptămâni cu Antonio Sefer, mijlocaș de creație care poartă tricoul cu numărul 10 înn reprezentativa U19 a României, anunță FANATIK. 

Cine este transferul de senzație anunțat de Rapid

Jucătorul în vârstă de numai 18 ani vine direct din Olanda, de la Groningen, acolo unde a evoluat în nouă partide și a marcat un gol pentru echipa U21. Sefer poartă de asemenea numărul 10 și la echipa olandeză. Sefer a fost format de Oțelul Galați, la Groningen plecând în 2017, inițial evoluând la echipa U19.

 Ești fan Rapid? Primești 50 RON bonus GRATUIT pentru a juca la cazinou. Activează oferta ACUM 

„Vorbim olandeză cu băieții în teren, dar cu toți ceilalți vorbim engleză. Am fost la Amsterdam, e un oraș foarte furmos, multă lume, multă agitație, dar noi acolo avem în cap numai fotbal și nu ne gândim la altceva.

De la ora 6 ne trezim, mergem la antrenament, avem școală, apoi alt antrenament, ajungem acasă la 6 seara, mâncăm, pe punem în pat și ne culcăm, iar a doua zi o luăm de la capăt. Avem câte două antrenamente pe zi, este multă muncă” – spunea Antonio Sefer pentru Libertatea în momentul transferului său la Groningen, fiind luat la pachet cu un alt fotbalist român, Antonio Manolache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.