Gicu Grozav, Dinamo
Gicu Grozav, Dinamo

Gicu Grozav este pregătit să facă spectacol la Dinamo. După o perioadă de incertitudine, în care a refuzat mai multe oferte în așteptarea unui contract bun, Grozav a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare.

altSPORT.ro a răsfoit internetul și a găsit cinci lucruri mai puțin știute despre Gicu Grozav. Sunt vești bune pentru fanii dinamoviști, Grozav fiind un model atipic fotbaliștilor de la noi.

A practicat judo timp de trei ani

Născut și crescut la Alba Iulia, Grozav a practic judo în paralel cu fotbalul timp de trei ani în copilărie.

De ce i se spune Gicu

Pe numele său complet Gheorghe Teodor Grozav, noul jucător de la Dinamo și-a căpătat diminutivul de Gicu tocmai datorită lui. Când era mic nu putea pronunța Gică, spunându-le tuturor că se numește Gicu.

Are tatuate pe braț inițialele familiei

Pe încheietura mâinii drepte, Gicu are tatuat „T & V”, inițialele mamei – Teodora – și tatălui său – Valer. Mai are un tatuaj pe biceps – „Ionu” – așa cum îl alintă fratele său.

Tatuaje Gicu Grozav
Tatuaje Gicu Grozav

Ascultă Paraziții și BUG Mafia

Grozav este un pasionat al hip-hop-ului românesc, iar trupele sale preferate sunt Paraziții și BUG Mafia. Nu fumează și nici nu consumă alcool.

Are crescătorie de găini

Jucătorul în vârstă de 28 de ani are crescătorie de găini la Alba Iulia. Combatantă indiană, Orpington galben, Brahma herminat deschis, Cochinchina uriaş alb, Plymouth rock flori roșu sau Moţată olandeză sunt câteva dintre exemplarele pe care le deține în proprietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.