Jucatori Juventus, Serie A
Jucatori Juventus, Serie A

Grupa H este una dintre cele mai echilibrate din actuala ediție a UEFA Champions League. Manchester United, Juventus și Valencia se vor lupta pentru cele două locuri din optimile de finală. În grupă se mai află și debutanta Young Boys, campioana Elveției, care nu poate spera însă nici măcar la poziția a treia care duce în UEFA Europa League.

Grupa H: program, rezultate, clasament

19 septembrie, ora 22:00 Young Boys – Manchester United  0-3
19 septembrie, ora 22:00 Valencia – Juventus  0-2

02 octombrie, ora 19:55 Juventus – Young Boys
02 octombrie, ora 22:00 Manchester United – Valencia

23 octombrie, ora 19:55 Young Boys – Valencia
23 octombrie, ora 22:00 Manchester United – Juventus

07 noiembrie, ora 19:55 Valencia – Young Boys
07 noiembrie, ora 22:00 Juventus – Manchester United

27 noiembrie, ora 22:00 Manchester United – Young Boys
27 noiembrie, ora 22:00 Juventus – Valencia

12 decembrie, ora 22:00 Young Boys – Juventus
12 decembrie, ora 22:00 Valencia – Manchester United

Cote și ponturi la pariuri sportive Grupa H

Trei foste câștigătoare ale celei mai importante competiții intercluburi din Europa vor fi adversare în Grupa H și se vor lupta pentru cele doar două locuri din optimile de finală. Favorita caselor de pariuri este Juventus, care a primit cota 1.52 pentru a triumfa în această grupă

Cote pentru câștigarea grupei H
Juventus – 1.52
Manchester United – 3.70
Valencia – 7.00
Yooung Boys – 100.00

În ceea ce privește calculele pentru calificarea în optimile de finală, Juventus este din nou mare favorită și a primit doar cota 1.12 pentru a termina pe unul dintre primele două locuri. Urmează Manchester United, vicecampioana Angliei, care a primit din partea experților cota 1.38. Cine vrea să mizeze pe Valencia își poate dubla profitul.

Cote pentru ieșirea din grupă
Juventus – 1.12
Manchester United – 1.38
Valencia – 2.25
Yooung Boys – 25.00

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid a transformat-o pe Juventus într-una dintre marile favorite la câștigarea trofeului suprem din fotbalul european. Campioana Italiei este cotată cu a treia șansă la cucerirea trofeului, iar cine va miza pe italieni își poate înmulți de opt ori investiția. Manchester United are și ea o cotă atractivă pentru a-și adjudeca al patrulea trofeu al Ligii Campionilor din istorie. Diavolii au primit cota 30.00. În schimb, Valencia este mult mai jos pe lista favoritelor, dovadă că a primit cota 150.00. Dintre cele patru echipe din grupa H, cel mai prost la acest capitol stă campioana Elveției. Young Boys este ultima, cu o cotă de 1000.00.

De ce este Juventus favorită în Grupa H

Cum spuneam, Juventus este una dintre marile favorite la câștigarea trofeului, deci ieșirea din grupă nu ar trebui să fie o problemă pentru noua echipă  a lui Cristiano Ronaldo. De ce este însă considerată favorită în această grupă H? Pentru că a avut rezultate mult mai bune în Liga Campionilor în ultimii ani, dar a și reușit să își păstreze în mare parte lotul intact. Echipă cu două trofee UCL în palmares, campioana Italiei așteaptă din 1996 un nou triumf în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa. A mai disputat de atunci patru finale, dar le-a pierdut pe toate. Echipa are acum o serie de șapte prezențe consecutive în grupele UEFA Champions League, iar în ultimii patru ani a reușit de fiecare dată să iasă din grupă. În două dintre cazuri a ajuns chiar până în finală, pe care a pierdut-o însă, mai întâi în fața Barcelonei, apoi în fața lui Real Madrid.

Cine transmite Grupa H din Champions League la TV

Drepturile TV din UEFA Champions League au fost achiziționate pentru următorii trei ani de trei trusturi media de la noi din țară. Este vorba despre Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Schimbarea orelor de disputare ale partidelor face posibil ca Telekom Sport și Digi Sport să poată transmite toate meciurile din faza grupelor. Trustul Look TV are doar două posturi de sport, ceea ce înseamnă că va transmite doar patru meciuri în fiecare seară.

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.