Jucătorii echipei Real Madrid
Jucătorii echipei Real Madrid

Campioana Europei din ultimele trei sezoane, Real Madrid, va lua startul în noul sezon al UEFA Champions League în grupa G. În aceeași grupă le vom mai vedea pe AS Roma, ȚSKA Moscova și Viktoria Plzen, primele meciuri fiind programate pe 19 septembrie.

Grupa G: program, rezultate, clasament

19 septembrie, ora 22:00 Real Madrid – AS Roma  3-0
19 septembrie, ora 22:00 Viktoria Plzen – ȚSKA Moscova  2-2

02 octombrie, ora 22:00 ȚSKA Moscova – Real Madrid
02 octombrie, ora 22:00 AS Roma – Viktoria Plzen

23 octombrie, ora 22:00 AS Roma – ȚSKA Moscova
23 octombrie, ora 22:00 Real Madrid – Viktoria Plzen

07 noiembrie, ora 19:55 ȚSKA Moscova – AS Roma
07 noiembrie, ora 22:00 Viktoria Plzen – Real Madrid

27 noiembrie, ora 19:55 ȚSKA Moscova – Viktoria Plzen
27 noiembrie, ora 22:00 AS Roma – Real Madrid

12 decembrie, ora 19:55 Viktoria Plzen – AS Roma
12 decembrie, ora 19:55 Real Madrid – ȚSKA Moscova

Cote și ponturi la pariuri sportive Grupa G

Cea mai bună echipă din Europa din ultimii trei ani vânează în acest sezon un al patrulea trofeu consecutiv în UEFA Champions League și al 14-lea din istorie. Cel puțin prima parte a sezonului pare una extrem de accesibilă, echipa lui Julen Lopetegui fiind aruncată într-o grupă destul de ușoară. Madrilenii au cota 1.17 pentru a câștiga grupa G. Singura care pare să le poată face față este AS Roma, care a primit cota 5.75 din partea caselor de pariuri.

Cote pentru câștigarea grupei G
Real Madrid – 1.17
AS Roma – 5.75
ȚSKA Moscova – 35.00
Viktoria Plzen – 40.00

Situația este similară și în ceea ce privește ieșirea din grupă. Madrilenii au o cotă de numai 1.02 pentru a ocupa unul dinte primele două locuri din grupa G. De asemenea, AS Roma este văzută de specialiști ca o prezență sigură în optimile de finală, având o cotă de numai 1.25. În schimb, casele de pariuri nu le văd pe ȚSKA Moscova și Viktoria Plzen în stare să pună probleme în această grupă.

Cote pentru ieșirea din grupă
Real Madrid – 1.02
AS Roma – 1.25
ȚSKA Moscova – 6.00
Viktoria Plzen – 6.50

Deși este deținătoarea trofeului european, Real Madrid este cotată doar cu a cincea șansă la câștigarea UEFA Champions League. Faptul că i-a pierdut pe Cristiano Ronaldo și pe Zinedine Zidane în această vară a cântărit decisiv în analizaspecialiștilor. Madrilenii au primit cota 10.00 pentru a-și adjudeca a patrulea trofeu consecutiv în cea mai importantă competiție intercluburi. AS Roma este văzută ca a 12-a favorită a competiției, cu o cotă de 50.00, în timp ce ȚSKA Moscova și Viktoria Plzen sunt la celălalt capăt al listei, ambele cu cota 500.00.

De ce este Real Madrid favorită în Grupa G

Cea mai titrată echipă din UEFA Champions League, cu 13 trofee în dreptul său, Real Madrid vine după 21 de ani de prezențe consecutive în grupele cele mai importante competiții intercluburi din Eurpa. Ce este și mai important, faptul că echipa a reușit de fiecare dată să iasă din grupă și să joace în primăvara europeană a Ligii Campionilor. Mai mult, în ultimii opt ani, echipa a ajuns de fiecare dată cel puțin până în semifinale. De patru ori echipa a jucat finala și de fiecare dată a câștigat-o.

Cine transmite Grupa G din Champions League la TV

Drepturile TV din UEFA Champions League au fost achiziționate pentru următorii trei ani de trei trusturi media de la noi din țară. Este vorba despre Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Schimbarea orelor de disputare ale partidelor face posibil ca Telekom Sport și Digi Sport să poată transmite toate meciurile din faza grupelor. Trustul Look TV are doar două posturi de sport, ceea ce înseamnă că va transmite doar patru meciuri în fiecare seară.

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.