Teren Cernavodă
Teren Cernavodă

Astăzi, de la ora 14:00, Stadionul Trust din Cernavodă va fi gaza meciului dintre Axiopolis şi Rapid. Confruntarea din seria a doua a Ligii a III-a va putea fi urmărită pe Digi Sport, dar şi în regim LIVE stream pe siteul altSPORT.ro

Lucian Ionescu, directorul de imagine și comunicare al clubului Rapid, a publicat câteva imagini de la arena din Cernavodă, acolo unde gazonul se prezintă în condiții execrabile. La meci au venit și în jur de 100 de suporteri rapidiști, care nu au voie să intre pe stadion însă, ca urmare a deciziei luate de jandarmeria locală.

Teren Cernavodă 1
Teren Cernavodă 1
Teren Cernavodă 2
Teren Cernavodă 2
Teren Cernavodă 3
Teren Cernavodă 3

Axiopolis Cernavodă – FC Rapid București LIVE VIDEO online

FC Rapid continuă lupta pentru promovarea în Liga a II-a. Înaintea etapei a XIV-a, giuleștenii conduc clasamentul, cu trei puncte peste principala urmăritoare, CS Afumaţi. În ciuda distanței de o victorii dintre cele două echipe, rapidiștii sunt favoriții principali la promovarea în eșalonul secund. FC Rapid este singura echipă din seria a doua a Ligii a III-a care nu a suferit nicio înfrângere în acest sezon. Prin comparație, ilfovenii nu stau nici ei rău, dar a pierdut un meci în acest campionat. Pe 27 octombrie, echipa lui Vasile Neagoe a pierdut cu scorul de 1-2 în fața celor de la Tunari.

Rapid, din nou favorită certă

Făcând pauză de la lupta pentru promovare şi revenind la meciul cu Cernavodă, rapidiştii sunt favoriţi să bifeze o nouă victorie în încercarea de a îşi îndeplini obiectivul. Dacă puţin mai devreme am reamintit faptul că echipa lui Daniel Pancu este neînvinsă în acest sezon, în ceea ce o priveşte pe Axiopolis, lucrurile nu sunt chiar atât de roz.

Deşi echipa de la malul Mării Negre se află pe locul 9, la mijlocul clasamentului seriei a doua din Liga a III-a, forma arătată în ultimele meciuri este un de coşmar. Cernavodă a suferit cinci înfrângeri în acest sezon. Patru dintre aceste eşecuri au venit în ultimele cinci etape, etape în care Axiopolis nu a câştigat nici măcar un meci. Singurul rezultat pozitiv al dobrogenilor a fost egalul cu Făurei din 27 octombrie.

Atuurile dobrogenilor

Singurul lucru care i-ar putea speria pe giuleşteni este faptul că fotbaliştilor de la Cernavodă par să le placă aşa-zisele meciuri mari de la acest nivel. Ultima echipă învinsă de Axiopolis este FCSB 2. Pe 10 octombrie, dobrogenii s-au impus cu scorul de 1-0 la baza roş-albaştrilor din Berceni. Mai mult, dobrogenii au reuşit să încurce şi una dintre candidatele la promovare. Pe 1 septembrie, dueleul dintre Axiopolis şi Unirea Slobozia s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1.

Scandal înaintea deplasării la Cernavodă

Un mare minus al echipei lui Daniel Pancu la Cernavodă va fi lipsa suporterilor. Meciul dintre Axiopolis şi Rapid se va juca cu porţile închise. Organizatorii au luat această decizie doearece partida a fost considerată una cu grad înalt de risc din cauza exuberanţilor fani ai alb-vişiniiilor. Fanii giuleştenilor au reacţionat imediat şi au emis în presă un comunicat prin care îşi aprobă nemulţumirea şi dezamăgirea faţă de această decizie.

Pe undeva este de înţeles faptul că fanii echipei lui Pancu îşi doresc să fie cât mai des şi în număr cât mai mare alături de echipă având în vedere că în runda precedentă şi-au luat la revedere de la bătrânul stadion „Valentin Stănescu”. Arena de sub Podul Grant va fi dărămată, iar în locul acesteia va fi construită una nouă pentru tripla campioană a României, dar şi în vederea meciurilor pe care ţara noastră le va găzdui la Euro 2020.

Momente emoționante pe Giulești. Ce s-a întâmplat după fluierul final al arbitrului. Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.