Cele mai populare jocuri cu mașini
Cele mai populare jocuri cu mașini

Jocurile cu mașini sunt printre cele mai căutate în domeniul online de micuții dornici de aventurile cu mulți cai putere. În acest articol, veți putea găsi un TOP jocuri cu mașini, dar și cele mai importante detalii despre fiecare joc în parte.

E clar că generațiile s-au schimbat în ultimii ani, iar, odată cu BOOM-ul tehnologic din zilele noastre, tot mai mulți copii uită să iasă din casă și își petrec ore bune alături de prietenii lor virtuali. E tot mai greu să găsim o gașcă de copii care să bată mingea în spatele blocului, așa cum se întâmpla în urmă cu 20 de ani. Iar toate acestea se întâmplă din cauza dispozitivelor de ultimă generație care acaparează tot mai mult copiii din ziua de astăzi. În aceste condiții, site-urile cu jocuri video au explodat și au devenit o prioritate pentru micuți sau chiar pentru adulți.

Jocuri online cu mașini

Jocurile cu mașini au fost dintotdeauna printre favoritele iubitorilor de adrenalină. Mediul online a devenit ușor, ușor oaza puștilor care n-au împlinit încă 18 ani. Se spune că pe internet nu există limite, iar acest lucru se concretizează, în mare parte, datorită jocurilor. Acestea ne oferă șansa de a experimenta lucruri noi și ne dau posibilitatea de a încerca acțiuni pe care, în viața de zi cu zi, de mult timp așteptam să le facem.

Jocuri online cu mașini
Jocuri online cu mașini

Unul dintre cele mai accesate site-uri din România, în momentul de față, este www.poki.ro. Aici vom găsi cele mai tari jocuri online cu mașini, dar și multe alte categorii cel puțin la fel de interesante. Pe poki.ro mai sunt și jocuri cu fotbal, cu bile, de gătit, cu Barbie, de fete, cu Tom și Jerry sau chiar cu împușcături. Toate aceste jocuri nu au nevoie de instalare și pot fi încercate cu un singur click după intrarea pe site-ul respectiv.

Însă, a rămas să discutăm despre jocurile cu mașini. Acestea reprezintă categoria principală pe poki.ro și sunt printre cele mai căutate în mediul online. E clar că așteptările voastre nu ar trebui să fie foarte ridicate înainte de a intra să vă relaxați cu aceste jocuri. Grafica nu se poate compara cu cea din simulatoarele auto pregătite special pentru consolele video atât de performante, unde jocurile au devenit foarte reale și extrem de complexe.

Jocurile de pe poki.ro reprezintă o alternativă pentru iubitorii consolelor video și sunt perfecte pentru acele momente în care nu aveți acces la simulatoarele voastre obișnuite. Astfel, chiar și adulții, în momentele de pauză de locurile de muncă, se pot relaxa prin această metodă gratuită și foarte rapidă.

Football 4×4

E greu să găsești pe cineva căruia să nu-i placă fotbalul. Dacă mai este și pasionat de caii putere, atunci Football 4×4 este jocul perfect pentru oricine poate îndeplini aceste condiții. Imediat după ce veți începe un joc nou, veți putea să vă alegeți echipa națională favorită. Aveți 16 variante: Argentina, Brazilia, Croația, Anglia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Coasta de Fildeș, Japonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania și, evident, Statele Unite ale Americii. Odată ce v-ați ales echipa și, totodată culoarea mașinii, veți începe campionatul cu sistemul clasic eliminatoriu.

Jocuri online cu mașini
Jocuri online cu mașini

Parking Passion

Parking Passion este un joc simplu, care pare foarte banal la prima impresie, însă care vă poate ține chiar ore întregi în fața calculatorului. Tot ce trebuie să faceți este să treceți nivel după nivel și să ajungeți să depășiți recordul all-time. În fiecare nivel, veți fi obligați să parcați cât mai repede mașina și să nu depășiți timpul alocat și să nu loviți alte mașini sau alte obstacole. Dacă aveți probleme cu parcările sau dacă, pur și simplu, doar vreți să vi le exersați, puteți încerca și jocurile Let`s Park, Traffic Block, Park My Car sau Fast.

Jocuri online cu mașini
Jocuri online cu mașini

Jocuri cu tuning/drifturi

Jocurile NFS de la începutul anilor 2000 au schimbat perspectiva întregii lumi asupra tuningului. Acum, și în viața de zi cu zi, dar și în jocurile cu mașini, tuningul a devenit o necesitate. Top Speed 3D vă oferă șansa de a vă construi mașina visurilor voastre, în timp ce Wild Drif: Open World 3D, Burnout Drift sau Burnout Drift: Hilltop sunt gândite special pentru cei care vor să scoată fum din cauciucurile mașinilor.

Jocuri video mașini

Jocurile video cu mașini pot fi și educative. Spre exemplu, cele în care mașinile de poliție revin în mâinile voastre sunt excelente și pentru copii. Astfel, luptând împotriva răului, micuții pot trage nenumărate învățături și își pot da seama care este drumul cel bun în viață. Police vs Thief: Hot Pursuit este un joc foarte interesant, cu o grafică complexă, în care trebuie să prindeți infractorii prin oraș. 3D Car Simulator este și el o alternativă pentru cei care vor să fie de partea legii în lupta cu răufăcătorii.

Jocuri video mașini
Jocuri video mașini

Spiritul competitiv poate fi hrănit grație jocurilor de curse. Acestea sunt nenumărate și reprezintă principalul scop pentru care oamenii au inventat jocurile video cu mașini. De la Formula 1, raliuri și până la întrecerile cu așa zisele Monster Trucks, cursele de mașini vă pot relaxa din toate punctele de vedere.

Jocuri cu motociclete

Jocuri cu motociclete au locul lor special pe orice site care se respectă. La fel ca în cazul celor cu mașini, și jocurile cu motociclete sunt cu sutele, iar acestea pot fi de curse, cu poliție sau de aventură. Copiii au parte și de câteva surprize. Personajele lor îndrăgite, precum Spiderman, Kick Buttowski sau Moș Crăciun au jocuri speciale și reprezintă doar câteva dintre surprizele plăcute pregătite de creatorii jocurilor video cu mașini sau cu motociclete.

Recenzie articol
  • Calitate informații
5

Rezumat

Jocurile cu mașini au fost dintotdeauna printre favoritele iubitorilor de adrenalină. Mediul online a devenit ușor, ușor oaza puștilor care n-au împlinit încă 18 ani. Se spune că pe internet nu există limite, iar acest lucru se concretizează, în mare parte, datorită jocurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.