Cele mai bune echipe din Football Manager 2019
Cele mai bune echipe din Football Manager 2019

Ţi-ai cumpărat Football Manager 2019 şi nu ştii cu ce echipă să joci? Ei bine, altSPORT.ro sare în ajutorul tău şi te îndrumă să alegi clubul alături de care să începi o carieră de succes.

Indiferent de nivelul la care vrei să începi jocul noi te vom călăuzi pe drumul către performanţă.

Cele mai bune echipe din Football Manager 2019

AZ Alkmaar

Eredivisie merită întotdeauna un element surpriză. În timp ce Ajax, Feyenoord și PSV Eindhoven domină campionatul, tu ai puta produce surpriza cu AZ. Nu te lăsa păcălit de valoarea jucătorilor din academie. Încearcă să faci şi câteva transferuri dacă vrei să ai succes.

Paris FC

Rivala lui PSG din capitala Franţei evoluează în Ligue 2, dar are şanse bune la promovarea în primul eşalon. Cu multă răbdare şi pricepere, Paris FC o poate detrona pe PSG din postura de lider al Hexagonului.

Juventus

Două cuvinte – Cristiano Ronaldo.

La cum arată Juventus în acest moment nu ai cum să dai greş. Faptul că în echipă se află şi Cristiano Ronaldo cresc şansele clubului de a domina nu doar Serie A, ci şi UEFA Champions League. Ai grijă însă pentru că s-ar putea să ţi se pară prea uşor.

Club Brugge

Nu îţi va fi uşor să câştigi campionatul Belgiei, deoarece în faţa vei avea adversari precum Anderlecht, Genk şi Standard Liege. Eşti însă calificat în Liga Campionilor, iar acolo ai şanse să faci o figură frumoasă. Avantajul lui Brugge vine din propria pepinieră acolo unde se află mulţi jucători valoroşi.

Real Betis

Te-ai săturat de Real Madrid, Barcelona sau Atletico Madrid. Ei bine, poţi construi din Betis o echipă care în viitor să devină o ameninţare în La Liga. Începutul poate fi unul promiţător având în vedere transferurile din vare ale lui William Carvalho și Sergio Canales.

Sunderland

Ei bine, aceasta va fi cu adevărat o provocare. Sunderland nu traversează cea mai bună perioadă din istorie, dar cu mult calm şi cu multă ambiţie poţi face din pisicile negre o echipă competitivă în Premier League.

SD Huesca

A promovat în premieră în La Liga, iar toată lumea o vede candidată certă la retrogradare. Vei avea nevoie de noroc, dar şi de câteva transferuri pentru a face faţă provocărilor din primul eşalon spaniol

Monaco

Una dintre cele mai importante echipe din Ligue 1 ţi s-ar potrivi să le faci concurenţă lui PSG, Saint-Etienne, Marseille şi Lyon. În realitate, clubul nu traversează cea mai bună perioadă, dar bugetul şi calitatae jucătorilor te poate ajuta să faci din Monaco o echipă strălucitoare ca cea din urmă cu două sezoane.

Grimsby Town

Dacă eşti un manager căruia nu îi place să fie în lumina reflectoarelor şi să antreneze doar granziii Europei, ei bine, Grisby Town este o alegere potrivită pentru tine. Marinarii evoluează în al doilea eşalon englez, dar au ambiţii serioase având în vedere că l-au laut pe fostul jucător al lui Liverpool, John Welsh şi pe fosta vedetă de la Gillingham, Jake Hessenthaler. Danny Collins, Martyn Woolford și Ben Pringle sunt şi ei jucători cu experienţă şi pot construi o bază solidă în ceea ce ţi-ai propus pentru următoarele sezoane.

Cei mai promițători tineri jucători din Football Manager 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.